Geldim geldim körmisen 😂
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,288 Konum Siirt 8 Mayıs 2023 #171 Geldim geldim körmisen
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 8 Mayıs 2023 #172 Nasılsın Asena.ase' Alıntı: @Hülya12 @Yahyanın annesi 🌼🌼 @Mariya🌼 @ÖzLemce33 @Gamze Hümeyra @nilayucan01 @azram cankizim @Alyaa🌷🌷 @Rukiye27 @Asel'in annesi ❤️ @Beyza🌸🌸 @Kaçak 🤩 Unuttugum yazamadığım arkadaşlar af ola sizleride bekliyorum buyrun sohbete Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız arkadaşlar
Nasılsın Asena.ase' Alıntı: @Hülya12 @Yahyanın annesi 🌼🌼 @Mariya🌼 @ÖzLemce33 @Gamze Hümeyra @nilayucan01 @azram cankizim @Alyaa🌷🌷 @Rukiye27 @Asel'in annesi ❤️ @Beyza🌸🌸 @Kaçak 🤩 Unuttugum yazamadığım arkadaşlar af ola sizleride bekliyorum buyrun sohbete Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız arkadaşlar
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Mayıs 2023 #173 Rukiye27' Alıntı: Nasılsın Nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah kuzum iyiyim sen naislsin napiyorsun
Rukiye27' Alıntı: Nasılsın Nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah kuzum iyiyim sen naislsin napiyorsun
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 8 Mayıs 2023 #174 Hülya12' Alıntı: Elhamdülillah kuzum iyiyim sen naislsin napiyorsun Genişletmek için tıkla ... Allah'ım daha iyi eylesin bitanem bende iyiyim bir evde bir annemde uğraşıp duruyoruz sallantı olunca kaçıyoruz geri geliyoruz sen napıyor sun
Hülya12' Alıntı: Elhamdülillah kuzum iyiyim sen naislsin napiyorsun Genişletmek için tıkla ... Allah'ım daha iyi eylesin bitanem bende iyiyim bir evde bir annemde uğraşıp duruyoruz sallantı olunca kaçıyoruz geri geliyoruz sen napıyor sun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Mayıs 2023 #175 Rukiye27' Alıntı: Allah'ım daha iyi eylesin bitanem bende iyiyim bir evde bir annemde uğraşıp duruyoruz sallantı olunca kaçıyoruz geri geliyoruz sen napıyor sun Genişletmek için tıkla ... Rabbim iyilik versin birtanem bende uzanıyorum idare ediyorum akşam ağrım çoktu ara ara geliyor
Rukiye27' Alıntı: Allah'ım daha iyi eylesin bitanem bende iyiyim bir evde bir annemde uğraşıp duruyoruz sallantı olunca kaçıyoruz geri geliyoruz sen napıyor sun Genişletmek için tıkla ... Rabbim iyilik versin birtanem bende uzanıyorum idare ediyorum akşam ağrım çoktu ara ara geliyor
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 8 Mayıs 2023 #176 ÖzLemce33' Alıntı: Amin amin inşallah canım benim yaa Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Mervercan' Alıntı: Geldim geldim körmisen Genişletmek için tıkla ... Kuzummmmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Rukiye27' Alıntı: Nasılsın Nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz kuzum sen nasilsin suan kizin deli gibi uyumamak icin direniyor
ÖzLemce33' Alıntı: Amin amin inşallah canım benim yaa Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Mervercan' Alıntı: Geldim geldim körmisen Genişletmek için tıkla ... Kuzummmmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Rukiye27' Alıntı: Nasılsın Nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz kuzum sen nasilsin suan kizin deli gibi uyumamak icin direniyor
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,288 Konum Siirt 8 Mayıs 2023 #177 Asena.ase' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Kuzummmmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Iyiyiz kuzum sen nasilsin suan kizin deli gibi uyumamak icin direniyor Genişletmek için tıkla ... Bebeğim
Asena.ase' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Kuzummmmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mayıs 2023 Iyiyiz kuzum sen nasilsin suan kizin deli gibi uyumamak icin direniyor Genişletmek için tıkla ... Bebeğim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 8 Mayıs 2023 #178 Hülya12' Alıntı: Rabbim iyilik versin birtanem bende uzanıyorum idare ediyorum akşam ağrım çoktu ara ara geliyor Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım benim rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım
Hülya12' Alıntı: Rabbim iyilik versin birtanem bende uzanıyorum idare ediyorum akşam ağrım çoktu ara ara geliyor Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım benim rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Mayıs 2023 #179 Rukiye27' Alıntı: Amin inşallah canım benim rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kuzum çok sağol
Rukiye27' Alıntı: Amin inşallah canım benim rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kuzum çok sağol
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 8 Mayıs 2023 #180 Mervercan' Alıntı: Bebeğim Genişletmek için tıkla ... pasam napiyor