Dikiş kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Dikiş kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,861 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dikiş kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
Canım ben sezeryan doğum yaptığım için bilmiyorum ama büyük ihtimal ile iyileşiyor dur çünkü Benim dikişler 10.gunde alındı

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben sezeryan doğum yaptığım için bilmiyorum ama büyük ihtimal ile iyileşiyor dur çünkü Benim dikişler 10.gunde alındı
Hastaneye gitmeli miyim yoksa kendi kendine düşüp iyileşir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eriyen dikiş mi acaba sağda solda bir tane oluyor yanlış hatırlamıyorsam
Bilmiyorum ilk.kizim sordum doktora eriyen dedi bunda sormadım bu ipi farklı tek tek dikiş atıldi kesildi ipin ucunda küçük kanca gibiydi ignede

Eriyen dikiş mi acaba sağda solda bir tane oluyor yanlış hatırlamıyorsam
Bilmiyorum ilk.kizim sordum doktora eriyen dedi bunda sormadım bu ipi farklı tek tek dikiş atıldi kesildi ipin ucunda küçük kanca gibiydi ignede

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar az önce afedersiniz tuvalete gittim peçeteye dikiş ipi düştü 12 gün önce doğum yaptım acaba dikişim mi açılmış yoksa iyileşiyor diye mi düştü ip şimdiden teşekkürler ❣️
Canım doktor yada ebenin sana bilgi vermiş olması lazım eriyen dikis ya da kendiliğinden düşecek diye. O bölgede kanama yada sarımsı bı akıntı yoksa korkma

Canim normal dogummuydu

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hastaneye gitmeli miyim yoksa kendi kendine düşüp iyileşir mi

Doktora git canım istersen hem kontrolde eder, bu arada dikiş atılırken bayıltma filan olmadi mi sadece uyusturma mi yapti canim iğneyi filan gördüysen geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar