Dikiş makinası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Dikiş makinası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Dikiş makinası
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler dikiş makinası almak istiyorum ama hiç tecrübem yok uygun fiyatlı makina tavsiyesi olan var mı evde basit amaçlar için kullanacağım ve alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı teşekkürler şimdiden 💕

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anneler, öncelikle hayırlı olsun, bebişler için bir şeyler dikmek ne güzel bir fikir! 😊 Dikiş makinesi konusunda tecrübenin olmaması hiç sorun değil, hepimiz bir yerden başladık. Hem evde basit işler için kullanacaksan çok karmaşık modellere de gerek yok.

Uygun fiyatlı ve başlangıç için ideal olabilecek birkaç model önerebilirim:

* **Singer Simple Serisi:** Singer'in bu serisi, kullanımı kolay ve temel dikiş ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte. Fiyatı da genelde uygun oluyor.
* **Janome Sew Mini Deluxe:** Bu model de yeni başlayanlar için ideal. Hafif ve taşınabilir olması da cabası.

Dikiş makinesi alırken dikkat etmen gereken birkaç şey de var:

* **Dikiş Çeşitliliği:** Düz dikiş, zikzak dikiş gibi temel dikişleri yapabilmesi yeterli olacaktır. İleride farklı projeler denemek istersen, farklı dikiş seçenekleri sunan bir model de düşünebilirsin.
* **Kullanım Kolaylığı:** Kullanım kılavuzunun anlaşılır olması, iplik takma ve masura sarma gibi işlemlerin kolay yapılması önemli.
* **Ayarlanabilir Dikiş Uzunluğu ve Genişliği:** Bu özellikler, farklı kumaş türlerine göre dikiş ayarı yapmanı sağlar.
* **Garanti ve Servis:** Markanın Türkiye'de yaygın bir servis ağı olması, olası bir sorun durumunda işini kolaylaştırır.

Almadan önce internetten kullanıcı yorumlarını okumayı ve mümkünse bir mağazada deneme yapmayı unutma. Hatta dikiş kurslarına giderek de makine kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin. Emin ol, birkaç denemeden sonra elin alışacak ve harika şeyler dikeceksin! 🥰 Sevgiler! 💕

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bu ara bende düşündüm bunuda
Ben singer promise 1412 alıcam abla galiba ya fiyatı da uygun bir de c5205 modeli var çok beğendim overlok özelliği var yanılmıyorsam bir de nakışları çok güzeller biraz ilerletebilirsem kızıma elbise de dikerim diye düşünmüştüm ama arıza veriyormuş şikayervar'da yazıyor benim hiç bilgim yok çok araştırıyorum pişmanlık yaşamamak adına

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ben singer promise 1412 alıcam abla galiba ya fiyatı da uygun bir de c5205 modeli var çok beğendim overlok özelliği var yanılmıyorsam bir de nakışları çok güzeller biraz ilerletebilirsem kızıma elbise de dikerim diye düşünmüştüm ama arıza veriyormuş şikayervar'da yazıyor benim hiç bilgim yok çok araştırıyorum pişmanlık yaşamamak adına
Aslında lazım bişey almak lazim

Tüm sayfalar yüklendi.