Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba kızım 2 yaşında yaklaşık 2 aydır dili sürekli bu şekilde büyüyüp küçülen harita gibi oluyor yaşayan var mı doktor randevusu alamıyorum yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba kızım 2 yaşında yaklaşık 2 aydır dili sürekli bu şekilde büyüyüp küçülen harita gibi oluyor yaşayan var mı doktor randevusu alamıyorum yardımcı olur musunuz
Bebeğinin vitamin değerleri nasıl canım belirli bir rahatsızlık yüzünden olmuşmaz hatta ciddi bir şey de değil ama yinede doktora göster. Genetik bir şey de olabilir ilaç vereceğini düşünmüyorum çünkü kendi kendine oluşup kendi kendine geçiyor diye biliyorum ama yine bir uzman daha iyisini söyler. Geçmiş olsun