Dış mı acaba bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Oya nızam tarafından oluşturulan Dış mı acaba bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 839 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dış mı acaba bakarmısınız
Konbuyu başlatan Oya nızam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar selam oğlum 3ay 21 gunluk galıba dış cıkarma donemıne gırıyo huzursuz ve elleri hep agzında nasıl rahatlata bılırim diş kaşıyıcıda aldım ama cok sınırli bu aralar 😂😂 ne yapmam gerekiyor sizce
Diş için henüz erken canin ama belirtiler aylar öncesinde başlayabilir diş kasiyicilarini soğutup ver rahatlatır gazindan dolayı da huzursuz olabilir ya da kulağı ağrıyor olabilir

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank
Diş için henüz erken canin ama belirtiler aylar öncesinde başlayabilir diş kasiyicilarini soğutup ver rahatlatır gazindan dolayı da huzursuz olabilir ya da kulağı ağrıyor olabilir
Acaba kulagının agrıdıgını nasıl anlarım yada nasıl gecer cunku benım oğlum asla sapka takmadı 2gunluktu taktım kabul etmedi suana kadar

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Acaba kulagının agrıdıgını nasıl anlarım yada nasıl gecer cunku benım oğlum asla sapka takmadı 2gunluktu taktım kabul etmedi suana kadar
Kulağını tutar dokunulduğunda ağlar emmesi azalır canım benim söylemim ihtimal üzerine canım doktor kulağına bakarsa anlar bir problem var mı yok mu

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam oğlum 3ay 21 gunluk galıba dış cıkarma donemıne gırıyo huzursuz ve elleri hep agzında nasıl rahatlata bılırim diş kaşıyıcıda aldım ama cok sınırli bu aralar 😂😂 ne yapmam gerekiyor sizce
Benim kızımda iki aylık iken başladı elleri ağzında salyasi çok akardı ama altı buçuk aylıkken çıkardı dişini kabarık mi damagi bı bak istersen

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızında 3 ay 8 günlük emzik ağzında olmasa hep eli ağzında ama diş için çok erken benimki hasta o yüzden huzursuz belki senin bebeğinin kulağı acıyor olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.