aysu dis cikarmiyor diye cok endise ediyordum
bugun ilk disni gorduk kucucuk cikmisay cok guzel duygu buyduynu hiss etmek
babsinin burnun isirmis artikSeni bir ısırsın annesi o zaman da mutlu olursun
Ayy gözün aydın darısı bize inşallahaysu dis cikarmiyor diye cok endise ediyordum
Gözün aydın kuzum rabbim hayırlı eylesin inşallahaysu dis cikarmiyor diye cok endise ediyordum
Aynen canım bende çok duygulandım ilk dişi görünceaysu dis cikarmiyor diye cok endise ediyordum
ya kiz benimki bugun ne yapsa yurtece koymusum mutfakda masanin otrusnu dartib masanin usdunde ne var yikmis yere yapib sonra korkuyormus bana bakiyor ne yapacam sinirlenecemi bende hemin an fotograf aldim bekle atayimKız bugün beni seviyor sanıyorum yapışıp duruyor bana anam bir baktım ısırıyor kızdım ona sonrada sebeklik yapıyor pis oğluşum
sagol canim insallah seninki kac aylik?Ayy gözün aydın darısı bize inşallah
tesekurler bitanemGözün aydın kuzum rabbim hayırlı eylesin inşallah
Maşallah canım yaaya kiz benimki bugun ne yapsa yurtece koymusum mutfakda masanin otrusnu dartib masanin usdunde ne var yikmis yere yapib sonra korkuyormus bana bakiyor ne yapacam sinirlenecemi bende hemin an fotograf aldim bekle atayimEkli dosyayı görüntüle 3497
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
sagol canim insallah seninki kac aylik?
evetya cok farkli his degilmi🥹Aynen canım bende çok duygulandım ilk dişi görünce
Maşallah canım yaa
Aynen çok tarifi yok büyüdükleri her an yanlarindayiz çok şükür Rabbimeevetya cok farkli his degilmi🥹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi