cok sukur canim zaman cok hizli kecyor dogum gununu nerde yapacaksin canim kucuk kizininAynen çok tarifi yok büyüdükleri her an yanlarindayiz çok şükür Rabbime
cok sukur canim zaman cok hizli kecyor dogum gununu nerde yapacaksin canim kucuk kizininAynen çok tarifi yok büyüdükleri her an yanlarindayiz çok şükür Rabbime
Ya ellere bak hele yaa isiririm ben o minnaklariya kiz benimki bugun ne yapsa yurtece koymusum mutfakda masanin otrusnu dartib masanin usdunde ne var yikmis yere yapib sonra korkuyormus bana bakiyor ne yapacam sinirlenecemi bende hemin an fotograf aldim bekle atayimEkli dosyayı görüntüle 3497
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
sagol canim insallah seninki kac aylik?
tesekurler bitanem
Canım benim çok isterdim yapmayı ama abimin vefat tarihiyle aynı doğum günü o yüzden kutlamak istemiyorumcok sukur canim zaman cok hizli kecyor dogum gununu nerde yapacaksin canim kucuk kizinin
ben napacam diye bekliyor o kadar tatli bakdiki sinirlenmeye bile kiyamadimYa ellere bak hele yaa isiririm ben o minnaklari
Öyle aile içinde bir pasta keseriz belkiYa ellere bak hele yaa isiririm ben o minnaklari
Canım benim çok isterdim yapmayı ama abimin vefat tarihiyle aynı doğum günü o yüzden kutlamak istemiyorum
Ayy aynen benim kizimda öyle bir şey yapınca masum masum bakar kıyamam kurban olduklarımben napacam diye bekliyor o kadar tatli bakdiki sinirlenmeye bile kiyamadim
8 aylık canım kızım maşallah Süphan Allahya kiz benimki bugun ne yapsa yurtece koymusum mutfakda masanin otrusnu dartib masanin usdunde ne var yikmis yere yapib sonra korkuyormus bana bakiyor ne yapacam sinirlenecemi bende hemin an fotograf aldim bekle atayimEkli dosyayı görüntüle 3497
sagol canim insallah seninki kac aylik?
tesekurler bitanem
benim kiz 10 ayda cikardi8 aylık canım kızım maşallah Süphan Allah
Künfe ye Kün. Maşallah kuzuya gözün aydın canımaysu dis cikarmiyor diye cok endise ediyordum
bugun ilk disni gorduk kucucuk cikmisay cok guzel duygu buyduynu hiss etmek
Bu zamanın bebekleri pek nazlı herhalde hiç çaba yok bizimkindebenim kiz 10 ayda cikardi
ya🥹kiyamayizki biz onlaraÖyle aile içinde bir pasta keseriz belki
Ayy aynen benim kizimda öyle bir şey yapınca masum masum bakar kıyamam kurban olduklarım
tesekurler canim benimKünfe ye Kün. Maşallah kuzuya gözün aydın canım
evet benim kizda 8 ayda damagi sisdi simdi 2 aydan sonra cikardiBu zamanın bebekleri pek nazlı herhalde hiç çaba yok bizimkinde
Teşekkürler canım benimya🥹kiyamayizki biz onlara
tesekurler canim benim
evet benim kizda 8 ayda damagi sisdi simdi 2 aydan sonra cikardi