Doğum belirtileri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aytenm tarafından oluşturulan Doğum belirtileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 543 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum belirtileri
Konbuyu başlatan aytenm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneadayı

aytenm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba doğum yapan kızlar doğum belirtilerinizi yazar mısınız lütfen.ilk doğumumda nişan gelmişti 4gün sonra doğumum gerçekleşti şimdiki hamileliğimde sancılarım oluyor acaba diyorum nişan gelmeden doğum olur mu?sizde nasıl oldu?

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba doğum yapan kızlar doğum belirtilerinizi yazar mısınız lütfen.ilk doğumumda nişan gelmişti 4gün sonra doğumum gerçekleşti şimdiki hamileliğimde sancılarım oluyor acaba diyorum nişan gelmeden doğum olur mu?sizde nasıl oldu?
Canım nışan gelmedende doğum olabiliyor tabiki suyun nışanın gelmeden bile gidebilirsin. Beni doktor muayene etti çatalda kanaman olabilir dedi gönderdi eve geldim akşamına nışanım geldi nışan geldikten 40 dk sonra regl ağrısı başladı sonra sırtımda bi ağrı başladı sanki sırtımda bıçak varmış gibi o ağrı belime kadar indi en son belimden karnıma doğru bir sancı başladı ben o sancıları evde çektim ertesi gün hastaneye gittim oğlumunnhareketleir yavaşladı dite doğumun başlamış 3 cm açılma var diyip yatırdılar kendi sancımla doğurdum gece 1 :10da

aytenm

Kayıtlı Üye
rank
Canım nışan gelmedende doğum olabiliyor tabiki suyun nışanın gelmeden bile gidebilirsin. Beni doktor muayene etti çatalda kanaman olabilir dedi gönderdi eve geldim akşamına nışanım geldi nışan geldikten 40 dk sonra regl ağrısı başladı sonra sırtımda bi ağrı başladı sanki sırtımda bıçak varmış gibi o ağrı belime kadar indi en son belimden karnıma doğru bir sancı başladı ben o sancıları evde çektim ertesi gün hastaneye gittim oğlumunnhareketleir yavaşladı dite doğumun başlamış 3 cm açılma var diyip yatırdılar kendi sancımla doğurdum gece 1 :10
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım nışan gelmedende doğum olabiliyor tabiki suyun nışanın gelmeden bile gidebilirsin. Beni doktor muayene etti çatalda kanaman olabilir dedi gönderdi eve geldim akşamına nışanım geldi nışan geldikten 40 dk sonra regl ağrısı başladı sonra sırtımda bi ağrı başladı sanki sırtımda bıçak varmış gibi o ağrı belime kadar indi en son belimden karnıma doğru bir sancı başladı ben o sancıları evde çektim ertesi gün hastaneye gittim oğlumunnhareketleir yavaşladı dite doğumun başlamış 3 cm açılma var diyip yatırdılar kendi sancımla doğurdum gece 1 :10da
Benimde az önce başladı regl ağrısı gibi 35+1 olduk bu gün

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Her doğum bir olmaz canim ben 3 normal doğum yaptım bu 4 uncu olacak ilkinde gunum geçti alttan muayene sırasında kanamam oldu 2 cm açılma vardı 4 gün sonra dogurdum ikinci cocuk da sancilandim evde gittik acile suyumu onlar patlattılar nisan falan da gelmedi öyle dogurdum 3 uncu de gece suyum geldi azar azar ama sürekli geldi gittim dogurdum bu dan4 uncu sancılar var falan ama nasıl olur bilmiyorum hepsinde farklı yaşadığım için kestiremiyorum şahsen😂doğuma 3 gun kaldı normal doğum olacak ama ne zaman gelir bilmiyorum valla

aytenm

Kayıtlı Üye
rank
Sağ salim kucağımıza alalım inşAllah🤲🏻😘
Her doğum bir olmaz canim ben 3 normal doğum yaptım bu 4 uncu olacak ilkinde gunum geçti alttan muayene sırasında kanamam oldu 2 cm açılma vardı 4 gün sonra dogurdum ikinci cocuk da sancilandim evde gittik acile suyumu onlar patlattılar nisan falan da gelmedi öyle dogurdum 3 uncu de gece suyum geldi azar azar ama sürekli geldi gittim dogurdum bu dan4 uncu sancılar var falan ama nasıl olur bilmiyorum hepsinde farklı yaşadığım için kestiremiyorum şahsen😂doğuma 3 gun kaldı normal doğum olacak ama ne zaman gelir bilmiyorum valla

Anneadayı

Kayıtlı Üye
rank
Nişanım geldikten 4 gün sonra doğum yaptım bende sancılarım sıklaştı sonra suyum geldi 6 saat sonra da doğum yaptım

Tüm sayfalar yüklendi.