Sorum var Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 494 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
İnanır mısın canım bende aynı duayı ediyorum inşallah biri çıkar da karşısına benden uzak durur inan öyle bişey olsa zerre üzülmem çünkü hep bu şekilde sus sus nereye kadar ya kafayı yicem evde kendımi bekçi olarak hissediyorum iyiki çocuklarım var seni ve aılenı Allah'ım korusun canım gerçekten aılenın evıne de gitmişssin korku içinde yasıyosun inşallah ettiğin dualar hepsı kabul olur kurtulursun kızınla tek güzel bır hayatınız olur
Amin canım senin de öyle inşAllah, sen de kendini çocuklarını kurtarırsın Rabbim yardımcın olsun, ben senin korkularını da çok iyi anlıyorum buraya yazmadığın çoğu şeyi tahmin de edebiliyorum normalde yazmazdım davalığız diye ama senin halini uzun süredir görüyorum ne kadar yalnız hissettiğini de anlayabiliyorum.Allah ikimizi de kurtarsın, çocuklarımızı masumiyetlerini kaybetmeden hakkıyla büyütebilelim, pırıl pırıl meslek sahibi hayırlı evlat olsunlar biz de yanlarında gururla dimdik duralım, Rabbim annene de şifa versin inşAllah 🤲

balkizim

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Amin canım senin de öyle inşAllah, sen de kendini çocuklarını kurtarırsın Rabbim yardımcın olsun, ben senin korkularını da çok iyi anlıyorum buraya yazmadığın çoğu şeyi tahmin de edebiliyorum normalde yazmazdım davalığız diye ama senin halini uzun süredir görüyorum ne kadar yalnız hissettiğini de anlayabiliyorum.Allah ikimizi de kurtarsın, çocuklarımızı masumiyetlerini kaybetmeden hakkıyla büyütebilelim, pırıl pırıl meslek sahibi hayırlı evlat olsunlar biz de yanlarında gururla dimdik duralım, Rabbim annene de şifa versin inşAllah 🤲
Rabbim ikinizide yardım etsin

Tüm sayfalar yüklendi.