Onu tam bilmiyorum ama belki avukat tutarsan velayet ve görüş gününü etkileyeceğinden o çıkarabilir ya da onun edevleti şifresini biliyorsan enabızdan çıkar.Kişisel verilerin korunması kanunu var ya onu ihlal etmiş olur musun o konuda fikrim yok ama şimdi durduk yere başına da iş açılsın istemem ben şifrelerini hep biliyordum mesela ama açıp da girmeye korktum açıkcası.Keşke içicilik de suç olsa temizleseler her yeri
Sen hiç akıllanmasını falan bekleme ama ben çok araştırdım bir kaç belgesel vardı youtube’da baktım yorumlarda da hep yazmışlar bu illette bir kere bulaştımı kurtulmanın bir yolu yok senelerce içmesin en ufak sıkıntıda ya da arkadaşında gördü mü hemen yeniden başlıyorlarmış maalesef ki.Bazen ben de sen gibi düşünüyorum ya bi gece gelir evi basarsa, hiç bir yere yalnız gidemiyorum, avukatımın ofisinde bile olay çıkarmış, kime bana tanıklık edin desem edemem korkuyorum bize bir şey yapar diyorlar ama gözümü kararttım artık midem almıyor çünkü artık onun yanında olmayı Allah korusun diyorum anı yaşıyorum çok korkuyorum kızıma zarar gelecek ya da annesiz orada burada büyümek zorunda kalacak diye ama korkunun ecele faydası yok bu illet ne biçim bir şeyse hiç bir şeyi gözü görmüyor ben de hep inşAllah kendine başka bir hayat kurar da bizi unutur diye dua ediyorum