Sorum var Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 568 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
İnanır mısın canım bende aynı duayı ediyorum inşallah biri çıkar da karşısına benden uzak durur inan öyle bişey olsa zerre üzülmem çünkü hep bu şekilde sus sus nereye kadar ya kafayı yicem evde kendımi bekçi olarak hissediyorum iyiki çocuklarım var seni ve aılenı Allah'ım korusun canım gerçekten aılenın evıne de gitmişssin korku içinde yasıyosun inşallah ettiğin dualar hepsı kabul olur kurtulursun kızınla tek güzel bır hayatınız olur
Amin canım senin de öyle inşAllah, sen de kendini çocuklarını kurtarırsın Rabbim yardımcın olsun, ben senin korkularını da çok iyi anlıyorum buraya yazmadığın çoğu şeyi tahmin de edebiliyorum normalde yazmazdım davalığız diye ama senin halini uzun süredir görüyorum ne kadar yalnız hissettiğini de anlayabiliyorum.Allah ikimizi de kurtarsın, çocuklarımızı masumiyetlerini kaybetmeden hakkıyla büyütebilelim, pırıl pırıl meslek sahibi hayırlı evlat olsunlar biz de yanlarında gururla dimdik duralım, Rabbim annene de şifa versin inşAllah 🤲

balkizim

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Amin canım senin de öyle inşAllah, sen de kendini çocuklarını kurtarırsın Rabbim yardımcın olsun, ben senin korkularını da çok iyi anlıyorum buraya yazmadığın çoğu şeyi tahmin de edebiliyorum normalde yazmazdım davalığız diye ama senin halini uzun süredir görüyorum ne kadar yalnız hissettiğini de anlayabiliyorum.Allah ikimizi de kurtarsın, çocuklarımızı masumiyetlerini kaybetmeden hakkıyla büyütebilelim, pırıl pırıl meslek sahibi hayırlı evlat olsunlar biz de yanlarında gururla dimdik duralım, Rabbim annene de şifa versin inşAllah 🤲
Rabbim ikinizide yardım etsin

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Ben de aynı şüpheyle yaşıyorum ama ben artık emin gibi olunca kızımı alıp annemlere geldim eğer kabullenmiyorsa tedavi olmayacaksa yapacak bir şey yok hatta araştırdım bazı maddelerin tedavisi bile yokmuş hayatına dönünce tekrar başlıyormuş.Yanında dursan sen tehlikedesin bana mesela kucağımda çocuk varken tekme attı hiç beklemezdim öyle hakaretler etti ki normalde olsa hayatta yapmazdı en son bekleyeceğim şeydi bana böyle davranması nasıl korktum bir bilsen.Sen şükret ailesi senin yanında benimki bir de darp raporuna rağmen yaptığı hiç bir şeyi kabul etmeyip beni yalancı çıkarıyor.Kaç kurtar kendini ama gitmeden eline kanıt al yoksa boşanırken el birliğiyle sana iftira atıyorlar.İnan bana zaman geçtikçe kötüye gidecek seni düşünmeyen biri için hayatından vazgeçmene gerek yok ayrıca ailesine de güvenme bana da başta senin yanındayız dediler ama sonra oğulcuklarına prens gibi davranmaya devam ettiler
Bak canım benimde gorumcem ıkı cocuk annesi oda basladı sonra tedavı oldu baya kull. Madı tekrar bşldı sonunda esı boşadı cunkü bırakmyrdu suaan bizi ve aılesını bırakıp gttı bızlerı ıstmyr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onu tam bilmiyorum ama belki avukat tutarsan velayet ve görüş gününü etkileyeceğinden o çıkarabilir ya da onun edevleti şifresini biliyorsan enabızdan çıkar.Kişisel verilerin korunması kanunu var ya onu ihlal etmiş olur musun o konuda fikrim yok ama şimdi durduk yere başına da iş açılsın istemem ben şifrelerini hep biliyordum mesela ama açıp da girmeye korktum açıkcası.Keşke içicilik de suç olsa temizleseler her yeri 😔 Sen hiç akıllanmasını falan bekleme ama ben çok araştırdım bir kaç belgesel vardı youtube’da baktım yorumlarda da hep yazmışlar bu illette bir kere bulaştımı kurtulmanın bir yolu yok senelerce içmesin en ufak sıkıntıda ya da arkadaşında gördü mü hemen yeniden başlıyorlarmış maalesef ki.Bazen ben de sen gibi düşünüyorum ya bi gece gelir evi basarsa, hiç bir yere yalnız gidemiyorum, avukatımın ofisinde bile olay çıkarmış, kime bana tanıklık edin desem edemem korkuyorum bize bir şey yapar diyorlar ama gözümü kararttım artık midem almıyor çünkü artık onun yanında olmayı Allah korusun diyorum anı yaşıyorum çok korkuyorum kızıma zarar gelecek ya da annesiz orada burada büyümek zorunda kalacak diye ama korkunun ecele faydası yok bu illet ne biçim bir şeyse hiç bir şeyi gözü görmüyor ben de hep inşAllah kendine başka bir hayat kurar da bizi unutur diye dua ediyorum 😔🤲
Bak ustune gıtme sana karsı nefret eder duzltmeye calış allhtan umut kesılmez

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Bak canım benimde gorumcem ıkı cocuk annesi oda basladı sonra tedavı oldu baya kull. Madı tekrar bşldı sonunda esı boşadı cunkü bırakmyrdu suaan bizi ve aılesını bırakıp gttı bızlerı ıstmyr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bak ustune gıtme sana karsı nefret eder duzltmeye calış allhtan umut kesılmez
Allah ıslah etsin, ailesi peşinden koşsun birazda kaç senedir oturdukları yerden ahkâm kesip, akıl verirken iyiydi.Benim düşünmem gereken bir kızım var adam peşinde koşamam, kaç yaşında adam aklını kullansaydı bulaşmasaydı böyle şeylere

Tüm sayfalar yüklendi.