Doğum belirtisi mi ?

• Konbuyu başlatan Merviş anne
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merviş anne tarafından oluşturulan Doğum belirtisi mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,814 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum belirtisi mi ?
Konbuyu başlatan Merviş anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
38+2 deyiz sık idrara çıkmaya başladım ve alt kısmima baskı var sizce doğum belirtildi mi ?
Baş aşşagı kanala girdiyse yapar canım sık sık idrara çıkma. Squat yap kanala girmediyse yardımcı olur kanala girmesine. Benimde öyleydi sık sık idrara çıkıyordum ama, gezersin squat çok yaptım 5 gün önce dogurdum :) kanala girdi sanırım artık bebişin 💜
38+2 deyiz sık idrara çıkmaya başladım ve alt kısmima baskı var sizce doğum belirtildi mi ?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Baş aşşagı kanala girdiyse yapar canım sık sık idrara çıkma. Squat yap kanala girmediyse yardımcı olur kanala girmesine. Benimde öyleydi sık sık idrara çıkıyordum ama, gezersin squat çok yaptım 5 gün önce dogurdum :) kanala girdi sanırım artık bebişin 💜
Hayırlı olsun canin Allah analı babalı hayırla büyütsün inşallah 🙏🥰

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Son haftalarda baştaki gibi sık idrara çıkma oluyor canım normal agrıların da olur Doğum yakın vücudun kasılıyor canım hayırlı doğumlar 💐

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bebiş büyüdükçe idrar torbasına baskı yapar kuzum gayet normal. Eğer istek dışı işeme gibi akıntı oluyorsa o sıkıntılı

Tüm sayfalar yüklendi.