Dogum cokmu agrli.?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Dogum cokmu agrli.? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,268 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum cokmu agrli.?
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evinn

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba dogum yapan aneler dogum cokmu agrili?😪benim eleime bir tikan batanda bele canim yanir😀12 hafdaliqim amma indiden dogum qorxusu stresin cekirem
Azerisen sen canim?😄😄😄
Ilk hamileliyindir qorxma inwallah yaxwi olar menimde ilk hamileliyimdir 20 heftelik oldug bu gun cox wukur yari etdik yolu sag salmat alag qucagimiza inwallah🤲🏻
Bu arada mende Azerbaycanliyam🤗

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba dogum yapan aneler dogum cokmu agrili?😪benim eleime bir tikan batanda bele canim yanir😀12 hafdaliqim amma indiden dogum qorxusu stresin cekirem
Açılmam olmadığı için iki gün ağrım oldu ama 10 dk doğum oldu canım o senin çatı genişliğine bebeğin kilosuyla felan da alakalı birz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canımm korkma tamamen senin vücudunda alakalı kimisi 2 gün doguramazken kimisi 2 saatte doğuruyor belki senin doğumun çok kolay olacak kötü düşünme dua et😇🤗🙏

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Valla bazıları öyle anlatıyorlar ki bir ay geçmeyen dikişler saatlerce süren sancılar artık sezeryan mı olsam diye düşünür oldum madem bi ay dikiş agrısı üstüne sancı cekeceksek sezeryana neden karşı ki bu insanlar diye düşünür oldum

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım 3 kez doğum yaptım üçüde normal doğum evet zor ama sonunda bebeğini kucağına alınca o zorlukların hepsini unutuyorsun emin olki sonradan doğum yaptığın o günü gülerek anlatıcaksın.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bazıları öyle anlatıyorlar ki bir ay geçmeyen dikişler saatlerce süren sancılar artık sezeryan mı olsam diye düşünür oldum madem bi ay dikiş agrısı üstüne sancı cekeceksek sezeryana neden karşı ki bu insanlar diye düşünür oldum
Bebeğinin doğduğu ve o ilk ağlamasını duymak insanın çektiği bütün ağrılar değer.

Bebeğinin doğduğu ve o ilk ağlamasını duymak insanın çektiği bütün ağrılar değer.

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Herkesin aynı değildir kötü doğumlar dinleyip de öyle şartlandırma kendini.. ben doqum yapana kadar hiç kimsenin doqum anısını dinlemek istemedim.. bence sende öyle yap

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Herkesin aynı değildir kötü doğumlar dinleyip de öyle şartlandırma kendini.. ben doqum yapana kadar hiç kimsenin doqum anısını dinlemek istemedim.. bence sende öyle yap
Ben dinlesemde korkmadm aklma qelen tek şey annemin beni nasıl doqurduqu oldu. Doqum anindada tek dusunduqum şey annem sen beni nasıl doqurdun oldu 2bucuk saat suni sancı cektim 5 dk sürmedi doqumum sancıda alışkınım adetim çok şiddetli qecer. 3yil 9 ay qecmis olack 2ci doqumum da hiç ilkini düşünmüyorum dusünsemde hatrlamiyrm en iyiside bu bi bakıma 😌🤍

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Ben dinlesemde korkmadm aklma qelen tek şey annemin beni nasıl doqurduqu oldu. Doqum anindada tek dusunduqum şey annem sen beni nasıl doqurdun oldu 2bucuk saat suni sancı cektim 5 dk sürmedi doqumum sancıda alışkınım adetim çok şiddetli qecer. 3yil 9 ay qecmis olack 2ci doqumum da hiç ilkini düşünmüyorum dusünsemde hatrlamiyrm en iyiside bu bi bakıma 😌🤍
Walla doqumu konuşmak qerekirse benimde çokzordu diyorum iyiki dinlememişim bu korkuyu sürekli yaşamamışım 😊😊. Doqum anında benimde annem yanımdaydı bende sürekli diyordum sen nasıl beni doqurdun bu nasıl acıdır 😊 ama doğduktan sonra qerçekten o acıyı unutuyorsun unutmasak 2. 3. Hayatta doqurmayız 😊

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Walla doqumu konuşmak qerekirse benimde çokzordu diyorum iyiki dinlememişim bu korkuyu sürekli yaşamamışım 😊😊. Doqum anında benimde annem yanımdaydı bende sürekli diyordum sen nasıl beni doqurdun bu nasıl acıdır 😊 ama doğduktan sonra qerçekten o acıyı unutuyorsun unutmasak 2. 3. Hayatta doqurmayız 😊
Aynen öyle en iyisi bilinç altın yer etmemek. Ya zaten Allahn hikmeti qibi bisey bu sewmedqin birinden canın yansa siddin sene utunmazsn ama konu ewlat olunca kucaqina alınca mewzu kapanmstr 🥰☺ Hayrli kolay doqumlar nasıp etsin rabbim hepimize 🤲🌸🤍😌🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar