Dogum cokmu agrli.?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Dogum cokmu agrli.? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,268 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum cokmu agrli.?
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evinn

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canım Xowbext ol inwallah mende 6 aydi Evliyem bebeyde 5 ayligidir Caliw tebi doguw olsun kesir olsa 6 ay eziyyet cekesen ve bide tebi doga bilmeyesen allah qismet ederse inwallah mende Tebbi isteyirem tebbi daha meslehetlidir canim ❤
Canim rusiyada tebi doga bilirsense patoloka cixsanda kesire icaze yoxdu🤣Azerbaycandaki kimi wansimiz yoxdu burda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her dogum ferqlidi canim menim 1ci dogumun cox cetin idi ikinci dogumum cox rahat hele demisdim birde olsa dogaram🤦🏻‍♀️indi 3cuye 31 heftelik

Her dogum ferqlidi canim menim 1ci dogumun cox cetin idi ikinci dogumum cox rahat hele demisdim birde olsa dogaram🤦🏻‍♀️indi 3cuye 31 heftelik

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Walla doqumu konuşmak qerekirse benimde çokzordu diyorum iyiki dinlememişim bu korkuyu sürekli yaşamamışım 😊😊. Doqum anında benimde annem yanımdaydı bende sürekli diyordum sen nasıl beni doqurdun bu nasıl acıdır 😊 ama doğduktan sonra qerçekten o acıyı unutuyorsun unutmasak 2. 3. Hayatta doqurmayız 😊
Ben dinlesemde korkmadm aklma qelen tek şey annemin beni nasıl doqurduqu oldu. Doqum anindada tek dusunduqum şey annem sen beni nasıl doqurdun oldu 2bucuk saat suni sancı cektim 5 dk sürmedi doqumum sancıda alışkınım adetim çok şiddetli qecer. 3yil 9 ay qecmis olack 2ci doqumum da hiç ilkini düşünmüyorum dusünsemde hatrlamiyrm en iyiside bu bi bakıma 😌🤍
Ay benimde annem yanımdaydı bi ara anneme sana bi daha off anne dersem ağzım kurusun diyodum😂😂 evet bende çok zorlandım doğum yaparken 10 saat sancı çektim doğumhanede 25 dk kaldım iri bi çocuktu ama doğana kadardı doğunca o seni yerden yere yıkan ağrıdan eser kalmıyor korkup kendini şartlama. Herkes aynı değil hatta şöyle bi örnekle taçlandırıyım bunu ben doğurdum odaya getirdiler benim arkamdan 5 dk sonra ni kadın girdi doğumhane katına yanında 2 tane ebe ile acilden giriş yapmış kadın doğumhaneye aldılar kadını yakınları yukarı çıkana kadar kadın doğurmuştu içeriden ebe hemşire çıkıp çocuğun kuyafetlerini verin dediğinde ailesi doğumhanenin kapısında valiz karıştırıyordu yani kadın şaka maka 1 2 dk içinde doğum yaptı. çatı darlığı çatının esnekliği bebeğin kilosu bebeğin baş çevresi bunların hepsi etken şuan sadece hamileliğinin tadını çıkart gğzel bir doğum yapmak için herhangi bir düşük riskin yoksa squat yap her gün yürüyüşler yap bunlar kolay bir doğum olmasına yardım ediyor. Rabbim korkularınla sınamasın seni

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Ben normal doğum yaptım 10 saat içinde anca doğurdum🙄😁 ağrısı var ama çocuk gelince ağrın falan kalmıyor korkma şimdiden kendine stres yaratma bence vücuduna bebeğine bağlı sağlıkla al kucağına canm 😊

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Canim rusiyada tebi doga bilirsense patoloka cixsanda kesire icaze yoxdu🤣Azerbaycandaki kimi wansimiz yoxdu burda

Hee tebi daha yaxwidir senin ucun tebi olanda daha rahat olasan Rebim izin vererse mende tebi dogmag isteyerem qorxsamda xeyri yoxdu ya dogacam yada dogacam bawqa variyant yoxdu😂😂😂xeyirlisi olsun haqimizda inwallah🤲🏻

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Hee tebi daha yaxwidir senin ucun tebi olanda daha rahat olasan Rebim izin vererse mende tebi dogmag isteyerem qorxsamda xeyri yoxdu ya dogacam yada dogacam bawqa variyant yoxdu😂😂😂xeyirlisi olsun haqimizda inwallah🤲🏻
Can insallah🤣🤲nece yawindasan menim 20 noyabirda olacaq😉

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Dogum bence kişiden kişiye degısıyor. Açılmasına baglı. Kimisi saatlerce sancı cekiyor kimisi 10 dk da doguruyor. Saatlerce gunlerce sancı ceken biri dogum agrısız cok kolay demez tabiki cok zordu diyecek. Ben evde sancılandım hemen gıtmedim hastaneye. 4 saate yakın evde bekledim sonra hafif kanamam geldi öyle olunca sancım şiddetlendi hastaneye gittik gittigimz de 4 cm acılmam olmustu. Hemen epudural istedim sancıyı hissetmedim bida. Yattıgım yerden bekledim 5 saat icinde 9 cm acılmam oldu. Doguma aldılar dogum sırasında epudurali çıkartıyorlar yarım saat icinde dogumum oldu sadece o aşama cok zordu benim bebegım aşagı da inmemisti ebeler karnıma abandı icimden kaydıgını hissettim cok kötüydü. Şimdi 27 haftalık 2.ye gebeyim aradan 7 yıl gecti inş bunu hemencecik dogururum
Epidural dediginiz ne

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar