Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım merdiven in çık, perine masajı yap, eşinle ilişkiye gir, sıcak suyla duş al, göğüs uçlarını uyar, squat yap bunlardan başka yapacak pek bişey yok, yok mu daha bişey
Canım merdiven in çık, perine masajı yap, eşinle ilişkiye gir, sıcak suyla duş al, göğüs uçlarını uyar, squat yap bunlardan başka yapacak pek bişey yok, yok mu daha bişey
Canını yakmayacak şekilde sık canım oyna o şekilde. Mesela bebek emerken vücut farklı bi hormon salgılıyor oda doğumu tetikleyebiliyor ondan kaynaklı deniyor göğüs uçlarını uyar diye
Avuç içlerinde daireler çizerek çok bastırmadan yağ ve ya duş jeli yardımı ile ovacaksin. Gerçi ön sevişme sırasında eşinin uyarması daha etkili olur, sevişme süresini de uzun tutabilirsin. Benimde son haftam sadece bir kaç defa tıkaç geldi onun dışında çok fazla bir belirtim yok. Herşeyi yapıyorum.
Cinsel ilişkiden korkuyor canım erkeklerde zaten benimkine gel diyorum kacıyor resmen bebege birsey olur vebaline giremem diye doktor son ayda uygun görmediği için onlarda korkuyor haliyle
Cinsel ilişkiden korkuyor canım erkeklerde zaten benimkine gel diyorum kacıyor resmen bebege birsey olur vebaline giremem diye doktor son ayda uygun görmediği için onlarda korkuyor haliyle
Doktorlar böyle bir kısıtlama getirmiyor. Hatta erkegin spermlerinin rahim ağzını yumuşatıcı etkisi olduğu için tavsiye ediyorlar son ana kadar ilişki serbest. Gebeliğe bağlı olumsuz bir durum varsa ondan dolayı doktor ilişkiye girmemenin daha uygun olabileceğini söylemiş olabilir ama her gebelik için geçerli değil.
Avuç içlerinde daireler çizerek çok bastırmadan yağ ve ya duş jeli yardımı ile ovacaksin. Gerçi ön sevişme sırasında eşinin uyarması daha etkili olur, sevişme süresini de uzun tutabilirsin. Benimde son haftam sadece bir kaç defa tıkaç geldi onun dışında çok fazla bir belirtim yok. Herşeyi yapıyorum.
Canım yürüyüş veya hareketli olmak doğumu başlatmaz sadece doğumun daha kolay geçmesine yardımcı olur. Bebişin keyfi ne zaman isterse o zaman gelir beklemekten başka çare yok maalesef