Doğum için erken değil mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Doğum için erken değil mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 595 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum için erken değil mi
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihim 21 kasım doktor bu ağustosun 7 sinden sonra artık dogumun başlayabilir dedi sizce öyle olur mu bana daha erken geliyor sizce de öyle değil mi
Cnm 8.5 ay olmus normal bisey doktor ihtimal olarak demis hazirliklarini yap diye canm endiselenzcek bosey yok

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Son adet tarihim 21 kasım doktor bu ağustosun 7 sinden sonra artık dogumun başlayabilir dedi sizce öyle olur mu bana daha erken geliyor sizce de öyle değil mi
Yani bebek erken gelmek isterse gelebilir o tarihlerde ama bencede doktorun tahmini erken yani. Benim son adet tarihim 10 kasım doktorun tahmini 18 ağustos bakalım benim ne zaman olacak.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
7 sinden sonra 37 haftalık oluyorsunuz artık canım 37den sonra da erken sayılmıyor her an olabilir demiş 37 içinde de doğabilir 40 haftayı doldurup geçedebilir olursa da erken değil yani endişe edecek bir durum değil

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar