Yüzümde tam elmacik kemiğimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış farkedince çok üzüldüm acaba doğumdan sonra geçermi yada kendim geçirebilirmiyim 

yardimci olursanız sevinirim
⚘

Ayy benimde burnumun üstünde çıkmışYüzümde tam elmacik kemiğimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış farkedince çok üzüldüm acaba doğumdan sonra geçermi yada kendim geçirebilirmiyimyardimci olursanız sevinirim
⚘
![]()
Bende aynı sekılde oldum dogum dan sonra sacınla sil diyorlar bende dedim kendim Bı care bulayım cunku normal dogum degıl ki terledılce sacınla silesın madelep aldım baya azalttı tavsiye ederim arkadasım tretyoldan aldımYüzümde tam elmacik kemiğimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış farkedince çok üzüldüm acaba doğumdan sonra geçermi yada kendim geçirebilirmiyimyardimci olursanız sevinirim
⚘
![]()
Benimde vardı doğumdan sonra geçtiYüzümde tam elmacik kemiğimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış farkedince çok üzüldüm acaba doğumdan sonra geçermi yada kendim geçirebilirmiyimyardimci olursanız sevinirim
⚘
![]()
bebeyiniz kizmi yoksa oglan?Yüzümde tam elmacik kemiğimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış farkedince çok üzüldüm acaba doğumdan sonra geçermi yada kendim geçirebilirmiyimyardimci olursanız sevinirim
⚘
![]()
Oğlanbebeyiniz kizmi yoksa oglan?
Insallah ya ablamınki hala kaliyoDoğumdan sonra geçiyor cnm
Umarim benimkide geçerBenimde vardı doğumdan sonra geçti
doğumda aklima gelirse deniycemBende aynı sekılde oldum dogum dan sonra sacınla sil diyorlar bende dedim kendim Bı care bulayım cunku normal dogum degıl ki terledılce sacınla silesın madelep aldım baya azalttı tavsiye ederim arkadasım tretyoldan aldım
doğumda aklima gelirse deniycemBende aynı sekılde oldum dogum dan sonra sacınla sil diyorlar bende dedim kendim Bı care bulayım cunku normal dogum degıl ki terledılce sacınla silesın madelep aldım baya azalttı tavsiye ederim arkadasım tretyoldan aldım
benimkiler allik gibi duruyo çok cirkinAyy benimde burnumun üstünde çıkmışbende merak ediyom geçermi diye
benimkiler allik gibi duruyo çok cirkinAyy benimde burnumun üstünde çıkmışbende merak ediyom geçermi diye
Doğumdan sonra karbonat maskesi sür oraya canım yoğurt az kaşığın ucuyla karbonat biraz limon karbonatı aktifleştirmesi için az da beyaz kil içine macun kıvamında olunca o bölgeye kuruyana kadar beklet bi zararı yoksa doktoruna danışıp doğumdan önce de yapabilirsin kendiliğinden de geçer bunlar sanırımYüzümde tam elmacik kemiğimin üstünde kahverengi lekeler çıkmış farkedince çok üzüldüm acaba doğumdan sonra geçermi yada kendim geçirebilirmiyimyardimci olursanız sevinirim
⚘
![]()
Benimki de sanki burnuma bişey değmiş gibi duruyor inşallah geçer. Annemler tecrübeli bu konuda oda dedi doğum yaparken saçınla sil geçer dedi .Oğlan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Insallah ya ablamınki hala kaliyo
Umarim benimkide geçer
Umarim benimkide geçer
doğumda aklima gelirse deniycem
Umarim benimkide geçer
benimkiler allik gibi duruyo çok cirkin
Umarim benimkide geçer
benimkiler allik gibi duruyo çok cirkin![]()
Aa çok basit mutlaka denerim çok saolDoğumdan sonra karbonat maskesi sür oraya canım yoğurt az kaşığın ucuyla karbonat biraz limon karbonatı aktifleştirmesi için az da beyaz kil içine macun kıvamında olunca o bölgeye kuruyana kadar beklet bi zararı yoksa doktoruna danışıp doğumdan önce de yapabilirsin kendiliğinden de geçer bunlar sanırım![]()