Kizlar bu dogum sancisi nasil oluyor anlatinya ilk dogumumda sifir sanci hic yoktu oylece gittim ama bunda söyle oluyor ben anlatim size bana bilgi verin pazartesi sezeryana giricem nasipse bu son gunlerimde tam iki gogus aramda ve midemde inanilmaz toplaniyor kizim kafasida asagida zaten bide ordan ittirince ölucegimi saniyorum resmen ama toplandiginda karnimin bir tarafi havada resmen adım qtamiyorum kalakaliyorum oylece insallah anlatabilmisimdirya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Millet surekli yuru yuru diyo qma ben ayagimi kaldirinca kasiliyorum zaten her kafadan bi ses cikiyo aksam cikim disari dedim inanin kalakaldik esimle yolda adim atamdim asagisi zonkladiKizlar bu dogum sancisi nasil oluyor anlatinya ilk dogumumda sifir sanci hic yoktu oylece gittim ama bunda söyle oluyor ben anlatim size bana bilgi verin pazartesi sezeryana giricem nasipse bu son gunlerimde tam iki gogus aramda ve midemde inanilmaz toplaniyor kizim kafasida asagida zaten bide ordan ittirince ölucegimi saniyorum resmen ama toplandiginda karnimin bir tarafi havada resmen adım qtamiyorum kalakaliyorum oylece insallah anlatabilmisimdirya