Doğum sigortasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İmerafera tarafından oluşturulan Doğum sigortasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 351 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sigortasi
Konbuyu başlatan İmerafera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İmerafera

İmerafera

Kayıtlı Üye
rank
Sevgili anneler ben medicana bahçelievlerde dogum yapmayı düşünüyorum epidural sezaryen doktorum profesör hastaneye ucreti sordum 8000. Sompo diye sigorta şirketiyle konuştum (kadinin adı numarası falan var isteyene verebilirim) dogum sigortasiyla epidural sezaryen 7360 ve bu ücret iki gün hastanede yatma,refakatçi,bebegin ilk muayenesi topuk kanı vs. , 10 muayene ücreti ve 1 sene geçerli diş hizmetiymis. Ayrıca devletten ödediğim paranın 1500 kadarını geri aliyomussun. Sigorta ücretinide 12 taksite boluyorlarmis. Bana çok daha cazip geldi siz ne düşünüyor sunuz sigorta yaptığında doktor ya da hastanenin hastayla ilgilenmesi değişiyor mu? Yani daha ilgisiz olabilir mi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sevgili anneler ben medicana bahçelievlerde dogum yapmayı düşünüyorum epidural sezaryen doktorum profesör hastaneye ucreti sordum 8000. Sompo diye sigorta şirketiyle konuştum (kadinin adı numarası falan var isteyene verebilirim) dogum sigortasiyla epidural sezaryen 7360 ve bu ücret iki gün hastanede yatma,refakatçi,bebegin ilk muayenesi topuk kanı vs. , 10 muayene ücreti ve 1 sene geçerli diş hizmetiymis. Ayrıca devletten ödediğim paranın 1500 kadarını geri aliyomussun. Sigorta ücretinide 12 taksite boluyorlarmis. Bana çok daha cazip geldi siz ne düşünüyor sunuz sigorta yaptığında doktor ya da hastanenin hastayla ilgilenmesi değişiyor mu? Yani daha ilgisiz olabilir mi
Ben sigorta yaptırmadım canım sgklılar için bende medicana beylikdüzü şubesinden doğum paketi fiyatı aldım 8.500 falan dediler dediğin gibi topuk kanı muayene falan hangisi uygun gelirse öyle ysp tabi

İmerafera

Kayıtlı Üye
rank
Ben sigorta yaptırmadım canım sgklılar için bende medicana beylikdüzü şubesinden doğum paketi fiyatı aldım 8.500 falan dediler dediğin gibi topuk kanı muayene falan hangisi uygun gelirse öyle ysp tabi
Benim saglik problemim var canım doktor ilgisi ve prof olması benim için çok önemli. 8000 beni zorlamaz ama 7360(1500 çıktığında 5860)olur ki hiçte azimsanaz bence.

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yanlız o hastanenin mi sigorta şirketi ile anlaşması var bizde özel sağlık sigortasından faudalanıyoruz muayene bile indirim var sadece kadın doğumda yok

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Yok sordum başka hastanelerde de anlaşması varmış. Ben Medicanayi tercih ettiğimi söyledim.
Cnm ilgisinde bi değişme olmaz sonuç olarak o ücreti çalışan doktor personel degil hastane yönetimi alıyo personeller çalışan oturup ödeyeceğiniz ücrete göre muamele de bulunamazlar

Tüm sayfalar yüklendi.