Bir sorum daha var kizlar :)) normal doğumdan kac gun sonra kontrole gidiliyor ??
M Mervi Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 31 15 Nisan 2021 #1 Bir sorum daha var kizlar ) normal doğumdan kac gun sonra kontrole gidiliyor ??
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,828 15 Nisan 2021 #2 Mervi' Alıntı: Bir sorum daha var kizlar ) normal doğumdan kac gun sonra kontrole gidiliyor ?? Genişletmek için tıkla ... 1 ay sonra
Mervi' Alıntı: Bir sorum daha var kizlar ) normal doğumdan kac gun sonra kontrole gidiliyor ?? Genişletmek için tıkla ... 1 ay sonra
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 15 Nisan 2021 #3 Mervi' Alıntı: Bir sorum daha var kizlar ) normal doğumdan kac gun sonra kontrole gidiliyor ?? Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sonra gel demişti doktorum tabi ben doğum korkusunu geç atlattım 2 ay sonra gittim
Mervi' Alıntı: Bir sorum daha var kizlar ) normal doğumdan kac gun sonra kontrole gidiliyor ?? Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sonra gel demişti doktorum tabi ben doğum korkusunu geç atlattım 2 ay sonra gittim
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 16 Nisan 2021 #4 Banadq 2 ay sonraya zaman verdi ama
M Mervi Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 31 16 Nisan 2021 #5 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: 1 hafta sonra gel demişti doktorum tabi ben doğum korkusunu geç atlattım 2 ay sonra gittim Genişletmek için tıkla ... Bende çok korkuyorum ya hiç gitmesek ne olur
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: 1 hafta sonra gel demişti doktorum tabi ben doğum korkusunu geç atlattım 2 ay sonra gittim Genişletmek için tıkla ... Bende çok korkuyorum ya hiç gitmesek ne olur
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 16 Nisan 2021 #6 Mervi' Alıntı: Bende çok korkuyorum ya hiç gitmesek ne olur Genişletmek için tıkla ... Ben ilkinde öyle yaptım taki ikinci doğuma kadar bunda enfeksiyonum vardı bide dikişlerim gittim mecburen
Mervi' Alıntı: Bende çok korkuyorum ya hiç gitmesek ne olur Genişletmek için tıkla ... Ben ilkinde öyle yaptım taki ikinci doğuma kadar bunda enfeksiyonum vardı bide dikişlerim gittim mecburen