Ben cuma günü doğum yaptım sezeryanla 5500 tl aldılar Nasılsın kuzum meleğin nasıl
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #41 Emir'inAnnesi' Alıntı: Ben cuma günü doğum yaptım sezeryanla 5500 tl aldılar Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kuzum meleğin nasıl
Emir'inAnnesi' Alıntı: Ben cuma günü doğum yaptım sezeryanla 5500 tl aldılar Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kuzum meleğin nasıl
A AdemOya Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 60 Konum izmir 3 Ağustos 2022 #42 Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Kızlar özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ödeme yaptınız sezeryan ve normal doğum ikisi için de Genişletmek için tıkla ... Bana 3 ay önce 6 bin 600 dendi şimdidaha fazladir☹
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Kızlar özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ödeme yaptınız sezeryan ve normal doğum ikisi için de Genişletmek için tıkla ... Bana 3 ay önce 6 bin 600 dendi şimdidaha fazladir☹
A Ahsenumay66 Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 46 3 Ağustos 2022 #43 Ssvd istiyorum kayseride 15 bin istediler 1 ay sonrası için
Emir'inAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 474 Konum Denizli 3 Ağustos 2022 #44 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Nasılsın kuzum meleğin nasıl Genişletmek için tıkla ... Iyiz çok şükür teyzesi gün gün büyüyoruz tabi benim için uykusuz geceler var bazen oturup ağlıyorum sinir olunca bazen gülüyorum
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Nasılsın kuzum meleğin nasıl Genişletmek için tıkla ... Iyiz çok şükür teyzesi gün gün büyüyoruz tabi benim için uykusuz geceler var bazen oturup ağlıyorum sinir olunca bazen gülüyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 3 Ağustos 2022 #45 Emir'inAnnesi' Alıntı: Iyiz çok şükür teyzesi gün gün büyüyoruz tabi benim için uykusuz geceler var bazen oturup ağlıyorum sinir olunca bazen gülüyorum Genişletmek için tıkla ... Zamanla düzelir canım inşallah
Emir'inAnnesi' Alıntı: Iyiz çok şükür teyzesi gün gün büyüyoruz tabi benim için uykusuz geceler var bazen oturup ağlıyorum sinir olunca bazen gülüyorum Genişletmek için tıkla ... Zamanla düzelir canım inşallah
Emir'inAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 474 Konum Denizli 3 Ağustos 2022 #46 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Zamanla düzelir canım inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm❤
E Ebranur kel Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 211 3 Ağustos 2022 #47 Melikee' Alıntı: Memnun kaldınız mı doktorun adı neydi Genişletmek için tıkla ... Hila sakallıoğlu evet canım çok memnun kaldım
Melikee' Alıntı: Memnun kaldınız mı doktorun adı neydi Genişletmek için tıkla ... Hila sakallıoğlu evet canım çok memnun kaldım
E Elmen0099 Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 88 3 Ağustos 2022 #48 Kizannesi' Alıntı: Ben 1, ay önce 5500 verdim sezeryan doğum ama illa başka masraflarda oldu 7000 TL gitti Genişletmek için tıkla ... Sizde ne guzel az fiyatli sezeryan bile. Bizde Azerbaycanda Duvlet hastanesinde normal dogum 8.000TL sizin parayla Ozel hastaneleri dimiyorum bile sizin parayla cok daha ustu
Kizannesi' Alıntı: Ben 1, ay önce 5500 verdim sezeryan doğum ama illa başka masraflarda oldu 7000 TL gitti Genişletmek için tıkla ... Sizde ne guzel az fiyatli sezeryan bile. Bizde Azerbaycanda Duvlet hastanesinde normal dogum 8.000TL sizin parayla Ozel hastaneleri dimiyorum bile sizin parayla cok daha ustu
H Hivda Çulcuoğlu Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 89 3 Ağustos 2022 #49 Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Kızlar özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ödeme yaptınız sezeryan ve normal doğum ikisi için de Genişletmek için tıkla ... Normal doğum 5.000 bin sezaryen 5.500
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Kızlar özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ödeme yaptınız sezeryan ve normal doğum ikisi için de Genişletmek için tıkla ... Normal doğum 5.000 bin sezaryen 5.500
Y Yagmurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 186 3 Ağustos 2022 #50 Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Kızlar özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ödeme yaptınız sezeryan ve normal doğum ikisi için de Genişletmek için tıkla ... İstanbul medicalpark 7500 verdik canım sezeryanda normalde aynıydı sezeryan oldum ben 10 bini geçti çıkmamız
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Kızlar özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ödeme yaptınız sezeryan ve normal doğum ikisi için de Genişletmek için tıkla ... İstanbul medicalpark 7500 verdik canım sezeryanda normalde aynıydı sezeryan oldum ben 10 bini geçti çıkmamız