Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu?
C CerenEla Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 314 19 Mayıs 2022 #1 Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu?
M Mircan11 Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 390 19 Mayıs 2022 #2 CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Allah bir avzda kurtarsın sağlıkla bebsini kucağına alırsın inslah
CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Allah bir avzda kurtarsın sağlıkla bebsini kucağına alırsın inslah
C CerenEla Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 314 19 Mayıs 2022 #3 Mircan11' Alıntı: Allah bir avzda kurtarsın sağlıkla bebsini kucağına alırsın inslah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
Mircan11' Alıntı: Allah bir avzda kurtarsın sağlıkla bebsini kucağına alırsın inslah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,283 19 Mayıs 2022 #4 CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım dualarım seninle
CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım dualarım seninle
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 19 Mayıs 2022 #5 CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim bir avazda kurtarsın inslahh kuzum
CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim bir avazda kurtarsın inslahh kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 19 Mayıs 2022 #8 CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Allah'ım yardımcın olsun kuzum benim nişanım doğuma 3 gün kala gelmişti
CerenEla' Alıntı: Kızlar 38+5 teyim nişan geldi . Sancı bekliyorum. Dua edin bana olur mu? Genişletmek için tıkla ... Allah'ım yardımcın olsun kuzum benim nişanım doğuma 3 gün kala gelmişti