Doğum Yaptım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Doğum Yaptım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,153 kez görüntülenmiş, 183 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Doğum Yaptım
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
hhahhaha ileri doğru daha belli olur belki kuzum bizim kayra ilk başta bembeyazdı saçlar simsiyahtı sonradan saçlar sarardı hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç kendini sıkıntıya sokma canım Rabbimin izniyle o el kadarlar kocaman olur pesinde koşar inşallah kiloları belli mi canim
Hiç canını sıkma canım rabbiöin izni ile hep beraber çıkacaksınız o hastaneden

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
hhahhaha ileri doğru daha belli olur belki kuzum bizim kayra ilk başta bembeyazdı saçlar simsiyahtı sonradan saçlar sarardı hep

Hiç canını sıkma canım rabbiöin izni ile hep beraber çıkacaksınız o hastaneden
Bizimkininde saçlar kapkaraydı sonra açıldı şimdi kumrala dönüyor şekilden şekle giriyor çocuk

esra.

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun cnm korkma inseallah bebişlerini sağ salim alacaksin kucağına benim yeğenim de bu haftalarda doğdu ve 900 gramdi şu an maşallahı var. Darısı senin bebişlerine inseallah 🤲

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Seni o kadar anlıyorumki ama gecek insllah bebekleri solunmları nasıl kac kilo dogdular cnm
Kuzum çok zor gercetenn1.kilo diğeri 1.40

Hayırlı olsun cnm korkma inseallah bebişlerini sağ salim alacaksin kucağına benim yeğenim de bu haftalarda doğdu ve 900 gramdi şu an maşallahı var. Darısı senin bebişlerine inseallah 🤲
Kuzum kaç ayda toplandı

Hülya ciddimisin bebekler nasıl şansıma bak internet paketim bitti offf giremiyorum yaaaa meraktan olucem
Kuzum kuvezdeler ikisde 😔😔🥲🥲 çok minik ve küçükler yavrularım minikcikler

Hiç kendini sıkıntıya sokma canım Rabbimin izniyle o el kadarlar kocaman olur pesinde koşar inşallah kiloları belli mi canim
1 kilo ve 1.40 daha iyiydi doğum yapınca dustu

Tüm sayfalar yüklendi.