Dogum yaptım 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fundaky tarafından oluşturulan Dogum yaptım 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,366 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum yaptım 🥰
Konbuyu başlatan Fundaky
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneadayı

Fundaky

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+4 sezaryen doğum yaptım gece saat 3te sancım geldi maalesef açılmadıgı için sezaryen oldum ama hiç korkulacak bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir🥰 bu gün 4.günümüz bebegim ile

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+4 sezaryen doğum yaptım gece saat 3te sancım geldi maalesef açılmadıgı için sezaryen oldum ama hiç korkulacak bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir🥰 bu gün 4.günümüz bebegim ile
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz sağlıklı uzun hayırlı ömürlü olsun inşallah darısı isteyenlere ve bana inşallah bende bebek istiyorum insallah

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel yaaa darısı başımıza inşallah Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun 🥰🤲🤲

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah canım Allah analı babalı büyütsün inşaAllah hayırlı imanlı evlat olsun geçmiş olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah 🤲💐💐

Merve Gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe gecesi benimde sancm vardı açılma yoktu sezaryan yapmadılar eve git sancini çek açılma olursa suyun gelirse gel dediler 38.5 olduk bizde Sandm var ama çok değil pazartesi kontrole gideceğim doktor normal olacak diyor başka bisi demiyor bende korkuyorum biraz ilk bebeğim daha napsam bilemiyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏paylaşımın çok güzel son zamanlarda öyle saçma şeyler okuyo dinliyorum ki sinirim bozuluyor zaten korku ilk oldugu için var insanlar daha çok korkutuyorlar

Fundaky

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe gecesi benimde sancm vardı açılma yoktu sezaryan yapmadılar eve git sancini çek açılma olursa suyun gelirse gel dediler 38.5 olduk bizde Sandm var ama çok değil pazartesi kontrole gideceğim doktor normal olacak diyor başka bisi demiyor bende korkuyorum biraz ilk bebeğim daha napsam bilemiyorum
Canım hiç çekme o sancıyı sezaryen ol bizim dr çok iyi ve özel oldugu için bayagı ilgilendiler sen ısrar er sezaryen doğum da yanında kayısı kaynat götür ilk yemek yemeye başladığında ye inşallah hemen ayaga kalkarsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yerim yaaa mis kokuluna kavuştun ♥️ özel hastanede mi yaptın canım doğumunu
Evet özel de yaptım ve beni doguma aldıkları an ablam kayısı kaynatıp getirdi hastaneye ilk bişeyler yemeye başladığım anda iki kaşık yedim bol bol kahve hiç zor olmadı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar