Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 38+4 sezaryen doğum yaptım gece saat 3te sancım geldi maalesef açılmadıgı için sezaryen oldum ama hiç korkulacak bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir bu gün 4.günümüz bebegim ile
Kızlar 38+4 sezaryen doğum yaptım gece saat 3te sancım geldi maalesef açılmadıgı için sezaryen oldum ama hiç korkulacak bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir bu gün 4.günümüz bebegim ile
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz sağlıklı uzun hayırlı ömürlü olsun inşallah darısı isteyenlere ve bana inşallah bende bebek istiyorum insallah
Perşembe gecesi benimde sancm vardı açılma yoktu sezaryan yapmadılar eve git sancini çek açılma olursa suyun gelirse gel dediler 38.5 olduk bizde Sandm var ama çok değil pazartesi kontrole gideceğim doktor normal olacak diyor başka bisi demiyor bende korkuyorum biraz ilk bebeğim daha napsam bilemiyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün paylaşımın çok güzel son zamanlarda öyle saçma şeyler okuyo dinliyorum ki sinirim bozuluyor zaten korku ilk oldugu için var insanlar daha çok korkutuyorlar
Perşembe gecesi benimde sancm vardı açılma yoktu sezaryan yapmadılar eve git sancini çek açılma olursa suyun gelirse gel dediler 38.5 olduk bizde Sandm var ama çok değil pazartesi kontrole gideceğim doktor normal olacak diyor başka bisi demiyor bende korkuyorum biraz ilk bebeğim daha napsam bilemiyorum
Canım hiç çekme o sancıyı sezaryen ol bizim dr çok iyi ve özel oldugu için bayagı ilgilendiler sen ısrar er sezaryen doğum da yanında kayısı kaynat götür ilk yemek yemeye başladığında ye inşallah hemen ayaga kalkarsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet özel de yaptım ve beni doguma aldıkları an ablam kayısı kaynatıp getirdi hastaneye ilk bişeyler yemeye başladığım anda iki kaşık yedim bol bol kahve hiç zor olmadı