Dogum yaptım 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fundaky tarafından oluşturulan Dogum yaptım 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,366 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum yaptım 🥰
Konbuyu başlatan Fundaky
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneadayı

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe gecesi benimde sancm vardı açılma yoktu sezaryan yapmadılar eve git sancini çek açılma olursa suyun gelirse gel dediler 38.5 olduk bizde Sandm var ama çok değil pazartesi kontrole gideceğim doktor normal olacak diyor başka bisi demiyor bende korkuyorum biraz ilk bebeğim daha napsam bilemiyorum
İlk doğumda korku oluyor tabiki ama aklına kötü seyler getirme bende cok korkuyordum cok şükür 3.hamileliğim geciyo gidiyo hersey rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat bize de onlara bakabilecek saglık ve sabır versin ☺️ inan bana karnımdayken daha rahattım diyecegin günler gelecek 🤕🤒😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlı olsun tebrik ederim analı babalı büyüsün inşallah 😍🙏 kayısi suyunu neden içiyorsunuz ben ilk defa duydum
Bagırsakları kolay bosaltsın katı seyler yediği zaman zorlama olmasında dikişler yeni acılma olmasın diye. Bn normal doğurdum ama yine de kayısı hosafı içtim cok iyi oluyo. Bi de kuru dut yemenizi tavsiye ederim sütün kalitesini arttırıyo bollastırıyo

Kızlar 38+4 sezaryen doğum yaptım gece saat 3te sancım geldi maalesef açılmadıgı için sezaryen oldum ama hiç korkulacak bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir🥰 bu gün 4.günümüz bebegim ile
Selam allah analı babalı büyütsün canım benim 8 ci günüm ama dikişlerim bitmiyor sulanıyor neyapayım çok tedergin oldum kurumuyor yapış yapış oluyor

Yeni anne..

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe gecesi benimde sancm vardı açılma yoktu sezaryan yapmadılar eve git sancini çek açılma olursa suyun gelirse gel dediler 38.5 olduk bizde Sandm var ama çok değil pazartesi kontrole gideceğim doktor normal olacak diyor başka bisi demiyor bende korkuyorum biraz ilk bebeğim daha napsam bilemiyorum
Bekle bence canım son ana kadar bnde öyle korkuyordum gittim sezaryen oldum ve hala da çekiyorum ağrılarımi sezaryen dile kolay ama ondan sonrası çok zor hele birde teksen

Anneadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+4 sezaryen doğum yaptım gece saat 3te sancım geldi maalesef açılmadıgı için sezaryen oldum ama hiç korkulacak bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir🥰 bu gün 4.günümüz bebegim ile
38+2 de de ben normal doğum yaptım tam tamına 5 gün sancı çektim açılmayı beklettiler 😂 sezeryan istedim kendi sancım var diye açılma olana kadar beklediler bizde 2 günlüğü daha

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar