Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepkoroglu42 tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,233 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Zeynepkoroglu42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftaligim şuan doktorum normal doğum dedi ama şöyle bir şey var hocam artık haftalar çoğalıyor ne sıklıkla gelelim dedim 1 ay sonra dedi ama o zaman da haftam az kalıyor sonra sıkılaştırıriz dedi siz nasıl yaptınız tekrar ne zaman gitmeliyim.1 ay sonra gittim de 38 Olcam
Yuh 1 ay sonra mı ? Ben 30 da gittim ne zaman geleyim dedim 2 haftada bir artık dedi 32 de gel dedi cuma günü gidicem. Sen 2 haftada bir git bakmak zorunda isterse ilgilenmesin. Bu sıralar doktorlar muhteşem. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım 🤲

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftaligim şuan doktorum normal doğum dedi ama şöyle bir şey var hocam artık haftalar çoğalıyor ne sıklıkla gelelim dedim 1 ay sonra dedi ama o zaman da haftam az kalıyor sonra sıkılaştırıriz dedi siz nasıl yaptınız tekrar ne zaman gitmeliyim.1 ay sonra gittim de 38 Olcam
32 den beri 2 haftada bir gidiyoruz. Doktor tarihleri öyle verdi. Çünkü zaman az kaldığı için nts falan çekiyorlar bebeğin durumunu kontrol ediyorlar. Devlete mi gidiyorsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayır canım daha hiç nst ye girmedim
Bence doktorunu değiştir canım normalde yapması gereken prosedür böyle değil 30. Haftadan sonra 2 hafta ara ile çağırması lazım ve 35 den sonra duzneli nst ye sokması gerekiyor seni 🤦🏻‍♀️ nasıl 1 ay sonraya gel diyebiliyor anlamış değilim bizim doktorlar da sorun var sanırım

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bence doktorunu değiştir canım normalde yapması gereken prosedür böyle değil 30. Haftadan sonra 2 hafta ara ile çağırması lazım ve 35 den sonra duzneli nst ye sokması gerekiyor seni 🤦🏻‍♀️ nasıl 1 ay sonraya gel diyebiliyor anlamış değilim bizim doktorlar da sorun var sanırım
bencedee bende 36. haftada nst istedi ve her hafta artık seni görücem dedi doğuma az kaldı demişti çünkü

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Son aylarda ayda 1 cagrilmiyor riskli bı gebelik olmasa bile her an ne olacağı belirsiz olduğu için kontrol süreleri iniyor sen ona uyma tatlım için rahat edeceği gibi git kontrollere gerekirse başka doktora git hakkında hayırlısı sağlıkla kucaklaman dileğiyle canım 🌹

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorunu değiş bence. Benim bildiğim 30. Haftadan sonra nst ve 2 haftada bir kontrol başlar. 4 hafta sonra gittiğin taktirde 39 haftalık oluyorsun belkide çocuk o haftada doğacak. Ne olur ne olmaz diye çağırması kontrol etmesi gerek
Doktorum da gayet iyi bı doktor herkes o doktora randevu almak için uğraşıyor ve çok hastası var

Tüm sayfalar yüklendi.