Benden 2 gün sonraydın canım daha dün konuştuk hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etain sezeryanmı olduSabah 6 da doğumum oldu kızlar. 38+6 da kızım dünyaya geldi. Benim icin çok zordu. Nişan geldi ilk yazmistim buraya. Sancılarım basladi. Ağrı eşiğim düşük nst de çıkmadı. İki kere devlete gittim geri döndüm eve. En sonra dayanamadım özele yatış yaptık. Çok şükür doğurdum hepinize rabbim yardım etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ağrı eşiğin düşük demek azmı hissetmek oluyor ozaman neden dayanamadın canım anlamadımSabah 6 da doğumum oldu kızlar. 38+6 da kızım dünyaya geldi. Benim icin çok zordu. Nişan geldi ilk yazmistim buraya. Sancılarım basladi. Ağrı eşiğim düşük nst de çıkmadı. İki kere devlete gittim geri döndüm eve. En sonra dayanamadım özele yatış yaptık. Çok şükür doğurdum hepinize rabbim yardım etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ağrı eşiğin düşük demek azmı hissetmek oluyor ozaman neden dayanamadın canım anlamadımSabah 6 da doğumum oldu kızlar. 38+6 da kızım dünyaya geldi. Benim icin çok zordu. Nişan geldi ilk yazmistim buraya. Sancılarım basladi. Ağrı eşiğim düşük nst de çıkmadı. İki kere devlete gittim geri döndüm eve. En sonra dayanamadım özele yatış yaptık. Çok şükür doğurdum hepinize rabbim yardım etsin