Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3 paşa 1 prenses annesi tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 666 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan 3 paşa 1 prenses annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Bende 5 yıl önce sezeryanla doğurdum. Benim doğumum rahattı umarım sizinkide öyle olmuştur:giggle:

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Valla bundan 3ay önce bende sezeryanla doğum yaptım ilk doğumumdu.Suni sancı verdiler.2gğn boyunca sürekli alttan parmaklarıyla kontrol ettiler ama açılmam çok olmamıştı.Kimi diyo 4 kimi diyo 6cm açılman var.En sonunda biri geldi sancım varken elini sokup bebeğin suyunj boşalttı normal doğum yaptırmaya çalıştı.Sonra geldi dedi bebek kakasını yemiş.Acil sezeryana götürdüler.Spinal anestezi verdiler belimden.Ama yemin ederim neşteri vurduğunu derimi yüzdüğünü hepsini hissettim.Altlarında ağladım,bağırdım hâlâ hissediyorum dememe rağmen devam edildi.Benim için çok ama çok kötü bi tranvaydı.Neyse çıktım ama kolumun titremesini durduramamıştım nedenini bilmiyorum.1saat iki kolumda omuzlarımdan itibaren istemdışı titriyodu.Odaya alındım kalçamdan iğne yaptılar ağrı kesiciymiş.Hele bi antibiyotik yaptılar ki damar yolundan ağla ağla bittim.Bi insanın kolunun içi yanar mı yanıyormuş meğer.İlk gün benim sancım azdı.Sadece bi yanma hissi vardı.O da zamanla geçti çok şükür.Hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama geçer inşallah .Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun ya bazen çok büyük tranvalar geçirebiliyoruz doğum şans işi bazen çok kolay gecer bazen çok acı 🥲

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar dün hastaneye yatişim yapıldı 4 cm den fazla açılmadı sezeryana alındım çok şükür bebekte bende iyiyiz sadece bende aşırı sancı var
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 ağrıların için günde 4 tane 6 saat arayla parol içebilirsin yürüyüş yapmaya çalış bol su iç çabuk iyileşirsin

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl sezaryen oldun cnm benimki 3 cm çokluk oldu yatisimi verdiler suni sancıyla doğurdum sana niye suni sancı vermedi normal doğum yapabilirdin
Suni sancı verdiler canım 4 cm den fazla açılmadı 12 saat aldım suni sancı hiç bir şekilde bebek aşağı inmedi depremden dolayı etkilendim çok 4. gebeliğim olduğu için risk çok yüksekti o yüzden sezeryanla oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar hepinize güzel mesajlarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepinizden

Tüm sayfalar yüklendi.