Valla bundan 3ay önce bende sezeryanla doğum yaptım ilk doğumumdu.Suni sancı verdiler.2gğn boyunca sürekli alttan parmaklarıyla kontrol ettiler ama açılmam çok olmamıştı.Kimi diyo 4 kimi diyo 6cm açılman var.En sonunda biri geldi sancım varken elini sokup bebeğin suyunj boşalttı normal doğum yaptırmaya çalıştı.Sonra geldi dedi bebek kakasını yemiş.Acil sezeryana götürdüler.Spinal anestezi verdiler belimden.Ama yemin ederim neşteri vurduğunu derimi yüzdüğünü hepsini hissettim.Altlarında ağladım,bağırdım hâlâ hissediyorum dememe rağmen devam edildi.Benim için çok ama çok kötü bi tranvaydı.Neyse çıktım ama kolumun titremesini durduramamıştım nedenini bilmiyorum.1saat iki kolumda omuzlarımdan itibaren istemdışı titriyodu.Odaya alındım kalçamdan iğne yaptılar ağrı kesiciymiş.Hele bi antibiyotik yaptılar ki damar yolundan ağla ağla bittim.Bi insanın kolunun içi yanar mı yanıyormuş meğer.İlk gün benim sancım azdı.Sadece bi yanma hissi vardı.O da zamanla geçti çok şükür.Hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama geçer inşallah .Rabbim şifa versin