Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde evingzg tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,354 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan evingzg
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl yatıyordun ki sen sezaryanda normalde asla komple sırt üstü yatırılmaz . Arkanda en az iki yastık olup hafif 45lik bir açıda olman lazım
Ben dik oturuyordum abla arkamda 2 yastık vardi ama 2 senide dik koyunca dik oturabiliyordum ben yan yatmaya çalışıyordum öyle uyuyabiliyordum sonradan kendim yavaş yavaş ayaklanmaya basladim zaten

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Suni sancı o kadar korkulacak bir şey değil canım ben 24 saat suni aldım ama gram ağrı sancı hissetmedim 😂😂. Ve her gebelik bir değildir belki de sancıların aniden başlayacak demek ki daha vakti var miniğim öyle düşün . Sezaryan da düşünüldüğü kadar zor değil ben 24 saattin sonunda ani enfeksiyon yüzünden sezaryana alındım 2 saat sonra ataktaydım sonrası hiç oturmadım hiçde ağrım olmadı ne kadar çok hareket ederseno kadar hızlı iyileşirsin ve bol su şimdi tam 2 yıl ara ile ikinci bebeğimi doğuracağım oda sezaryan olacak . Ama hiç korkmuyorum birinciden bildiğim için . Yani tamamen bünye ile alakalı . Bebeğin hasta doğması ile de doğum sancısının bir alakası yok ki oda bir ihtimal diye biliyorum öyle demiştin sanki o yüzden stres yapma çok . Her şeyin zamanı ve vakti vardır . Emin ol minik de gayet sağlıklıdır eli kulağındadır zaten gelir
Ayy Ayşenur bnde korkmuyor değilim ama dediğin gibidir inş suni sancı🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Tüm sayfalar yüklendi.