Dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Merve Gümüş tarafından oluşturulan Dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 611 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Dogum
Konbuyu başlatan Merve Gümüş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
2 haftadir hafif sancılar cikiyo canm öncesinde çıkmamıştı ağrılara normal aşağıda büyüdüğü icin agrin cok olur demisti
Canım bende ilerliyorum ya belki bilgim olur konu hakkında diye çok soru sordum hakkını helal et. Bende de ara ara ağrı olmaya başladı böyle bir vuruyor geçiyor ama sancım çıkmadı 34+2 yim bende

Merve Gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm nolcak bende de oyle oluyo bi anda geliyo kramp hibi yakip geciyo sanki ama baya belirgin oluyo bebek hareket ettigi zaman daha cok oluyo yani bende oyle herkeste ayni mi bilmiyorum

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm nolcak bende de oyle oluyo bi anda geliyo kramp hibi yakip geciyo sanki ama baya belirgin oluyo bebek hareket ettigi zaman daha cok oluyo yani bende oyle herkeste ayni mi bilmiyorumO
Yok canm nolcak bende de oyle oluyo bi anda geliyo kramp hibi yakip geciyo sanki ama baya belirgin oluyo bebek hareket ettigi zaman daha cok oluyo yani bende oyle herkeste ayni mi bilmiyorum
Az kalmış canım rabbim sağ Salim kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin bizede yaz doğduğu zaman

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Braxton Hicks sancıları deniyor canım neredeyse herkeste oluyor vücut doğuma hazırlanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar