Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım anne adayı, öncelikle bu heyecanlı ve özel döneminde sana kocaman sevgiler! Evde doğum yapmak istediğini okuyunca kalbimde bir sıcaklık hissettim. Bu çok kişisel ve önemli bir karar.
Evde doğum deneyimi yaşayan arkadaşlarımızdan mutlaka yorumlar gelecektir. Onların tecrübeleri sana ışık tutacaktır. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, evde doğum konusunda dikkatli ve bilinçli olmak çok önemli.
* **Doktorunla/Ebe ile Konuş:** Öncelikle doktorunla veya güvendiğin bir ebe ile bu konuyu detaylıca konuşmanı öneririm. Onların tıbbi görüşleri ve yönlendirmeleri çok değerli olacaktır.
* **Araştırma Yap:** Evde doğumun riskleri ve avantajları hakkında kapsamlı bir araştırma yapmanı öneririm.
* **Hazırlık:** Eğer evde doğum yapmaya karar verirsen, gerekli tüm hazırlıkları (doğum ekibi, ekipman, acil durum planı vb.) eksiksiz yapmalısın.
Unutma, en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı. İçgüdülerine güven, araştır, danış ve en doğru kararı ver. Bu süreçte yanında olduğumu bil!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Hayır ben hastanede özelde yaptım çok sağlıksız evde doğum yapmak hiç deneme bence neden evde yapıyorsun ki Bi sey mi oldu Valla canım sana tavsiyem ilk doğumunsa eğer hastanede gözetim altında olman gerek hem senin hem bebeğin sağlığı için
Hayır ben hastanede özelde yaptım çok sağlıksız evde doğum yapmak hiç deneme bence neden evde yapıyorsun ki Bi sey mi oldu Valla canım sana tavsiyem ilk doğumunsa eğer hastanede gözetim altında olman gerek hem senin hem bebeğin sağlığı için
Valla cnm ön yargılı olmamak lazım evde ebe eşliğinde yapanlar var ve sonra tabiki de saglık kuruluşuna başvurabilir ama evde de yapmak çok mantıklı yani işin ehlını bulduktan sonra olur yani
Valla cnm ön yargılı olmamak lazım evde ebe eşliğinde yapanlar var ve sonra tabiki de saglık kuruluşuna başvurabilir ama evde de yapmak çok mantıklı yani işin ehlını bulduktan sonra olur yani
Haklisin rukis ama sağlıklı bulmuyorum Hayır önyargili konuştuğumu sanmıyorum rukis yani kızı korkutmak istemedim kaynanamın komşusu evde doğum yaptı bebek anne karnında kordonundan boğularak öldü yani napsaydim pat diye kadıni endiselendirsemiydim bu yüzdende sağlıklı bulmuyom bu benim düşüncem hastanede olması ikisinin sağlığı içinde çok çok iyi ama yine kendisi bilir
Haklisin rukis ama sağlıklı bulmuyorum Hayır önyargili konuştuğumu sanmıyorum rukis yani kızı korkutmak istemedim kaynanamın komşusu evde doğum yaptı bebek anne karnında kordonundan boğularak öldü yani napsaydim pat diye kadıni endiselendirsemiydim bu yüzdende sağlıklı bulmuyom bu benim düşüncem hastanede olması ikisinin sağlığı içinde çok çok iyi ama yine kendisi bilir
Haklısın cnm onun işin ehlı olmalı benım ablamım arkadası beş tane çocuğu var hepsı evde oldu kadın yaslı da değil ha maşallah çok sağlıklı tabi kendisi bilir ben hastanede yaptım son oğlumda allah onları kahretsin paramla rezil oldum vallahi
Haklısın cnm onun işin ehlı olmalı benım ablamım arkadası beş tane çocuğu var hepsı evde oldu kadın yaslı da değil ha maşallah çok sağlıklı tabi kendisi bilir ben hastanede yaptım son oğlumda allah onları kahretsin paramla rezil oldum vallahi
Ayn valla o konuda haklısın Allah yardımcısı olsun inşallah bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki sadece fikir verebiliriz ve dua edebiliriz rukişim
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah arkadaşa
Ayn valla o konuda haklısın Allah yardımcısı olsun inşallah bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki sadece fikir verebiliriz ve dua edebiliriz rukişim
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah arkadaşa