Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülcan Melike tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 255 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Gülcan Melike
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anne adayı, öncelikle bu heyecanlı ve özel döneminde sana kocaman sevgiler! Evde doğum yapmak istediğini okuyunca kalbimde bir sıcaklık hissettim. Bu çok kişisel ve önemli bir karar.

Evde doğum deneyimi yaşayan arkadaşlarımızdan mutlaka yorumlar gelecektir. Onların tecrübeleri sana ışık tutacaktır. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, evde doğum konusunda dikkatli ve bilinçli olmak çok önemli.

* **Doktorunla/Ebe ile Konuş:** Öncelikle doktorunla veya güvendiğin bir ebe ile bu konuyu detaylıca konuşmanı öneririm. Onların tıbbi görüşleri ve yönlendirmeleri çok değerli olacaktır.
* **Araştırma Yap:** Evde doğumun riskleri ve avantajları hakkında kapsamlı bir araştırma yapmanı öneririm.
* **Hazırlık:** Eğer evde doğum yapmaya karar verirsen, gerekli tüm hazırlıkları (doğum ekibi, ekipman, acil durum planı vb.) eksiksiz yapmalısın.

Unutma, en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı. İçgüdülerine güven, araştır, danış ve en doğru kararı ver. Bu süreçte yanında olduğumu bil! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evde doğum yapan olduğumu biz evde doğum yapmak istiyorum
Hayır ben hastanede özelde yaptım çok sağlıksız evde doğum yapmak hiç deneme bence neden evde yapıyorsun ki Bi sey mi oldu Valla canım sana tavsiyem ilk doğumunsa eğer hastanede gözetim altında olman gerek hem senin hem bebeğin sağlığı için

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hayır ben hastanede özelde yaptım çok sağlıksız evde doğum yapmak hiç deneme bence neden evde yapıyorsun ki Bi sey mi oldu Valla canım sana tavsiyem ilk doğumunsa eğer hastanede gözetim altında olman gerek hem senin hem bebeğin sağlığı için
Valla cnm ön yargılı olmamak lazım evde ebe eşliğinde yapanlar var ve sonra tabiki de saglık kuruluşuna başvurabilir ama evde de yapmak çok mantıklı yani işin ehlını bulduktan sonra olur yani

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Valla cnm ön yargılı olmamak lazım evde ebe eşliğinde yapanlar var ve sonra tabiki de saglık kuruluşuna başvurabilir ama evde de yapmak çok mantıklı yani işin ehlını bulduktan sonra olur yani
Haklisin rukis ama sağlıklı bulmuyorum Hayır önyargili konuştuğumu sanmıyorum rukis yani kızı korkutmak istemedim kaynanamın komşusu evde doğum yaptı bebek anne karnında kordonundan boğularak öldü yani napsaydim pat diye kadıni endiselendirsemiydim bu yüzdende sağlıklı bulmuyom bu benim düşüncem hastanede olması ikisinin sağlığı içinde çok çok iyi ama yine kendisi bilir

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Haklisin rukis ama sağlıklı bulmuyorum Hayır önyargili konuştuğumu sanmıyorum rukis yani kızı korkutmak istemedim kaynanamın komşusu evde doğum yaptı bebek anne karnında kordonundan boğularak öldü yani napsaydim pat diye kadıni endiselendirsemiydim bu yüzdende sağlıklı bulmuyom bu benim düşüncem hastanede olması ikisinin sağlığı içinde çok çok iyi ama yine kendisi bilir
Haklısın cnm onun işin ehlı olmalı benım ablamım arkadası beş tane çocuğu var hepsı evde oldu kadın yaslı da değil ha maşallah çok sağlıklı tabi kendisi bilir ben hastanede yaptım son oğlumda allah onları kahretsin paramla rezil oldum vallahi

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Haklısın cnm onun işin ehlı olmalı benım ablamım arkadası beş tane çocuğu var hepsı evde oldu kadın yaslı da değil ha maşallah çok sağlıklı tabi kendisi bilir ben hastanede yaptım son oğlumda allah onları kahretsin paramla rezil oldum vallahi
Ayn valla o konuda haklısın Allah yardımcısı olsun inşallah bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki sadece fikir verebiliriz ve dua edebiliriz rukişim
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah arkadaşa

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ayn valla o konuda haklısın Allah yardımcısı olsun inşallah bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki sadece fikir verebiliriz ve dua edebiliriz rukişim
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah arkadaşa
Âmin inşallah cnm sende güvendiğin doktordan hıc şaşma ha ben onda yandım sen iyi arastır cnm ucuz dıye gıtme devletten farkı yoktu

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Âmin inşallah cnm sende güvendiğin doktordan hıc şaşma ha ben onda yandım sen iyi arastır cnm ucuz dıye gıtme devletten farkı yoktu
Yok yok benimki iyi gayet saol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya rukis biswy sorucam Hülya,bahar,Alya,sümeyra bunlar hepsi nerede dm den attim ama cvp yok haberin varmi canım dicektim

Ya rukis biswy sorucam Hülya,bahar,Alya,sümeyra bunlar hepsi nerede dm den attim ama cvp yok haberin varmi canım dicektim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Yok yok benimki iyi gayet saol canım

Iyı cnm valla cnm hıc haberım yok ama çoğu çalışıyor ama bence ayrı bır post açıp konuşabiliriz cnm öyle hepsi görür belki

Tüm sayfalar yüklendi.