Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam hanımlar bende uyqulamada 88 gün kaldığı yazıyor çocuğun kafası şimdiden aşağıda bence daha çabuk doğucak sizlerde kAç gün kaldı?
Ve benim gibi çocuğunun kafası aşağı erken dönen oldumu hiç?
Kız bitiyor valla bir ara bir baktım 280 gün ahhahaha bı bitmez demiştim nerdeyse 100 gün kaldı bak valla zaman çok hızlı geçiyor teyzesi bu bebiş sanki kayradan daha hızlı büyüyor gibi
Özünü cox yorma sen mende 28 29 hefdede basi aşadadi dedi hekim indi 35 -2 hamileyem mende aşagi dogru agrilar olur elebil vagina ağrayir he inşallah sağ salamat qucağımıza alaq ay baci
Hə canm elə uziyə gedənnən daha çox uzanıram 2 3 gündü mədə yanması bel ağrım ürəy sıxılmam daha çoxalıb hamiləliyin əvvəli rahat keçdi axıra tərəf çətinləşdi aha eyni məndədə ora ağrıyır qızda bucür ağrı yox idi deyə qəribə gəldi mənə
maşallah şükür axırlardasan az qalıb inşallah bacı salamat al qucağıva sora sağ əlin mənim başıma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Az kalmış inşallah canım bende ilk 36 haftanın sonunda oldu sabretmedi bunu bilmiyorum ne zaman olcak ama gelişimi için 38 haftaya kimi sabr etse iyi olur
Hə canm elə uziyə gedənnən daha çox uzanıram 2 3 gündü mədə yanması bel ağrım ürəy sıxılmam daha çoxalıb hamiləliyin əvvəli rahat keçdi axıra tərəf çətinləşdi aha eyni məndədə ora ağrıyır qızda bucür ağrı yox idi deyə qəribə gəldi mənə
maşallah şükür axırlardasan az qalıb inşallah bacı salamat al qucağıva sora sağ əlin mənim başıma
Ama 2ci hamilelik çabuk geçiyor ben şimdiye kadar nasıl geçti anlamadım sonları biraz zorlaşıyor
Ama 2ci hamilelik çabuk geçiyor ben şimdiye kadar nasıl geçti anlamadım sonları biraz zorlaşıyor
Amin inşallah
Amin inşallah
Vagina taraflarda oluyor canım azerbaycanlı olduğum için bazı sözleri yalnış yaza bilirim kusura bakma
Amin inşallah
Vagina taraflarda oluyor canım azerbaycanlı olduğum için bazı sözleri yalnış yaza bilirim kusura bakma
Maşallah çok az kalmış evet her an olabilir inşallah sağlıkla olsun
Amin inşallah
Maşallah çok az kalmış evet her an olabilir inşallah sağlıkla olsun
Az kalmış inşallah canım bende ilk 36 haftanın sonunda oldu sabretmedi bunu bilmiyorum ne zaman olcak ama gelişimi için 38 haftaya kimi sabr etse iyi olur
Az kalmış inşallah sağlıkla doğsun canım
Helal olsun 3cü çocuk oluyor bende 2ci hala korkuyorum doğumdan
Az kalmış inşallah sağlıkla doğsun canım
Helal olsun 3cü çocuk oluyor bende 2ci hala korkuyorum doğumdan