Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? 108 gün 🤗
M Mrç Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 100 19 Ağustos 2021 #31 Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... 108 gün
Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... 108 gün
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 19 Ağustos 2021 #32 Ya arkadaşlar vajinama sancılar giriyor sık sık aralıklarla oliyor sanki iyne batıyor napiyim dogummu olucak ? Karşılaşan varmı?
Ya arkadaşlar vajinama sancılar giriyor sık sık aralıklarla oliyor sanki iyne batıyor napiyim dogummu olucak ? Karşılaşan varmı?
F ~Fatmanur Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 40 19 Ağustos 2021 #33 Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... Benimde 3 gün gösteriyor şu an hastanedeyim kontrol için çok şükür bi sıkıntımız yok hayırlısıyla kızımızın gelmesini bekliyoruz
Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... Benimde 3 gün gösteriyor şu an hastanedeyim kontrol için çok şükür bi sıkıntımız yok hayırlısıyla kızımızın gelmesini bekliyoruz
M Merve Gümüş Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 155 19 Ağustos 2021 #34 Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... Benimde 25 gün diye gösteriyo tabi tam 40 haftayı tamamlarsa
Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... Benimde 25 gün diye gösteriyo tabi tam 40 haftayı tamamlarsa
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 19 Ağustos 2021 #35 Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... 104 gun kaldi
Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... 104 gun kaldi
Rabişs04 Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 149 19 Ağustos 2021 #36 Zehra' Alıntı: Senle ayniyiz benimde 4 gosteriyor ama haftaya da gelebilir sanirm Genişletmek için tıkla ... Ya artk gelsinler taşıyamıyor insan
Zehra' Alıntı: Senle ayniyiz benimde 4 gosteriyor ama haftaya da gelebilir sanirm Genişletmek için tıkla ... Ya artk gelsinler taşıyamıyor insan
A Alfa1 Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 28 19 Ağustos 2021 #38 Vahide' Alıntı: Son 33 gün Genişletmek için tıkla ... İkimizin aynı kuzuama benim erken doğum basladi ve durdurdular geçen hafta bakalım ne zamana kadar durcak
Vahide' Alıntı: Son 33 gün Genişletmek için tıkla ... İkimizin aynı kuzuama benim erken doğum basladi ve durdurdular geçen hafta bakalım ne zamana kadar durcak
E Eda daş Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 9 19 Ağustos 2021 #39 Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi sezeryan olacağım inşallah o zamana kadar gelmezse
Çocuklarım benm herşeym' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi sezeryan olacağım inşallah o zamana kadar gelmezse
F Fatoş koç Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 769 30 Kasım 2021 #40 ❤ELMAS❤' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... 216 gün
❤ELMAS❤' Alıntı: Kızlar doguma kaç gününz kaldı? benim uygulama 17 gün gösteriyor ya sizde??? Genişletmek için tıkla ... 216 gün