Dogumdan sonra edet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kul yarası tarafından oluşturulan Dogumdan sonra edet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,218 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogumdan sonra edet
Konbuyu başlatan Kul yarası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kul yarası

Kul yarası

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan sonra ilk 1 sene rahim kendini toparladığı için adet günlerinde gecikmeler yaşanabilir canım gayet normal
Ay icime su serptin inşallah öyledir gerçi ben bugün acile gidip kan verdim negatif çıktı ama doktor yok yeni yeni tutunmaya çalışıyor belki ondan belli değil bi hafta sonra tekrar yap dedi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ay icime su serptin inşallah öyledir gerçi ben bugün acile gidip kan verdim negatif çıktı ama doktor yok yeni yeni tutunmaya çalışıyor belki ondan belli değil bi hafta sonra tekrar yap dedi
İnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versin testten sonra haber et merak ederim 😅

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar kasım ayin 8 de doğum yaptim yani 5 ay olacak ben şubatta ilk regil gördüm ve hala görmedim eşim koronuyor ama çok korkuyorum acaba adetim düzensiz olabilir mi 😔😔
Canım düzensiz olabiliyor doğumdan sonra genelde ama benim hiç düzensiz olmadı 40 im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum çok düzenli bir şekilde hiç bozulmadi adett düzenim

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ederim canım ya 4 yaşında kızım var bebeğim de 5 aylik çok korkuyorum ya doğum piskolojisini atlamadan üç çocukla ne yaparım timarhanelik olurum herhal🤪
Düşüncesi bile korkunç geliyor insana ama benim annemin kucağında 6 aylık ablam varken karnında bende 3 aylıkmışım 😂😂

Kul yarası

Kayıtlı Üye
rank
Canım düzensiz olabiliyor doğumdan sonra genelde ama benim hiç düzensiz olmadı 40 im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum çok düzenli bir şekilde hiç bozulmadi adett düzenim
Inşallah canim düzensizdir her an adet olacak gibi ağrılarım da var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Düşüncesi bile korkunç geliyor insana ama benim annemin kucağında 6 aylık ablam varken karnında bende 3 aylıkmışım 😂😂
Senin acelen var mış 😂

Senin acelen var mış 😂

Senin acelen var mış 😂
Cnm test yaptır .. test yapmadan bilemezsin
Canım dün acile gittim kan verdim negatif dedi ama dedi belki tutunmaya çalışıyor kanda beli olmaz haftaya tekrar yapsin adet olmasam

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar kasım ayin 8 de doğum yaptim yani 5 ay olacak ben şubatta ilk regil gördüm ve hala görmedim eşim koronuyor ama çok korkuyorum acaba adetim düzensiz olabilir mi 😔😔
Kimisi bı sene boyu adet olmuyor kimisi düzensiz adet oluyor ben gibi 😀😀
adet olursan erken dikat et gebe olma ihtimali çok yüksek ama korunuyorsa eşin bilki adetin biraz düzensiz dir yada doğumdan sonra kalan kan birikimi olabilir bilemedim 😀

A

Adsız anne adayı

Guest
Süt korumaz ama adetin düzene girmesi bunyeden bünyeye değişir kimi bir sene adet görmüyor kimi altı ay bilemezsin hemen telaş yapma vücudunun alışma süresi var toparlanma süresi var

Kul yarası

Kayıtlı Üye
rank
adet olursan erken dikat et gebe olma ihtimali çok yüksek ama korunuyorsa eşin bilki adetin biraz düzensiz dir yada doğumdan sonra kalan kan birikimi olabilir bilemedim 😀
Eşim korunuyor bazen kordonla bezen kordonsuz ama ben bi kere gördüm iki ay olacak daha ikinci adetim olmadi

Eşim korunuyor bazen kordonla bezen kordonsuz ama ben bi kere gördüm iki ay olacak daha ikinci adetim
Süt korumaz ama adetin düzene girmesi bunyeden bünyeye değişir kimi bir sene adet görmüyor kimi altı ay bilemezsin hemen telaş yapma vücudunun alışma süresi var toparlanma süresi var
5 aydır doğum yaptim şubatta gördüm bi kere mart bitti bir aydan fazladır daha bir şey yok olur yani deme böyle normal

Tüm sayfalar yüklendi.