Sorum var Doğumdan sonra

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Doğumdan sonra başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,934 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumdan sonra
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Yaa inşallah kötü bir şey değildir nurum.. aynen kendi kızından rahatsız olacağını sanmıyorum
İnsallah kuzum inşallah allah tüm aylelere huzur versin canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kendi kızı olabilir kuzum ama sesten rahatsız olan biri için normal bence
Dogrudur canim benim ama gene de bir konuşmaya çekeceğim iki gündür agladim bugün basim çatlıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnsallah kuzum inşallah allah tüm aylelere huzur versin canim

Dogrudur canim benim ama gene de bir konuşmaya çekeceğim iki gündür agladim bugün basim çatlıyor
Amin canım amin 🤲🏻

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doğum yapsan da daha lohusalık dönemindesin o psikoloji kötü gerçekten bide bebişin oldu onun stresi ayrı o yüzden ister istemez eşine patlıyosun ama sen yine de eşini kırmamaya çalış olur mu
Olur çiçegim güzel konuşmaya çözeceğim innşalah

Seninki lohusalık psikolojisi. Ben onu oldum olası yaşıyorum 😁
Gerçekten kötü bir hal olusuyor yaa allah bize ve eşimize sabir versin gülüm 🥰😍

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşimi görmek istemiyorum çok gicik oluyorum hep kızıyorum yaptiklarini hiç beğenmiyorum yaptıklari da bana yapmacık geliyor. Neden böyle oldum,🥺🥺🥺😿
Kuzum sanırım hormonlar ile alakalı bir tanıdık var iş yerinde memur onunda eşi böyleymiş hicbirseyi beğenmiyor hatta hakaret ediyormuş boşanma aşamasındalar şuan bence yapma kuzum sakin ol yada bir uzmandan destek alabilirsiniz birlikte

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sanırım hormonlar ile alakalı bir tanıdık var iş yerinde memur onunda eşi böyleymiş hicbirseyi beğenmiyor hatta hakaret ediyormuş boşanma aşamasındalar şuan bence yapma kuzum sakin ol yada bir uzmandan destek alabilirsiniz birlikte
Umarim ben o kadara gitmem ben çok sabirliym genelde 🥰🥰😍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Eşimi görmek istemiyorum çok gicik oluyorum hep kızıyorum yaptiklarini hiç beğenmiyorum yaptıklari da bana yapmacık geliyor. Neden böyle oldum,🥺🥺🥺😿
Canım daha yeni doğum yaptın hormonların çok karışık bebeğin sana sen bebeğine alışmaya çalışıyorsunuz. Bu duygular çok normal geçecek ama eşinde anlayışlı karşılıyordur umarım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar