Çok şükür teşekkür ederim canımOyy gözün aydın baalım Allah'a şükür şkinizde iyisiniz rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok şükür yine iyidi ilkinden zor oldu kordon kısaydı ama çok şükürhayırlı olsun canım maşallah nasıl cesaret edebildin evde doğurmaya ya ben korkarım
Çok şükür yine iyidi ilkinden zor oldu kordon kısaydı ama çok şükürhayırlı olsun canım maşallah nasıl cesaret edebildin evde doğurmaya ya ben korkarım
Amin canım Allah razı olsunMaşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim acısını göstermesin
Amin canım Allah razı olsunMaşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim acısını göstermesin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGözün aydın kuzum allah analı babalı büyütsün insallah cnm benim melegi yerime kokla öp gecmis olsun❤
Ayn öyle çok şükürİyi aman iyi olun dikkat edin kendinize senin adına çok sevindim sonunda kavuşmuşsun