Sorum var Doğurdum kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Doğurdum kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,674 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum kizlar
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Saat 9 yakın doğum yaptım ama çok dikiş yedim içten ve dışardan 8 cm açıklık vardı bebek tm asaga inmedigi için 3 kişi karnıma bastılar mahfeti beni Allah razı olsun hepinizden dualarınız dan rabbim bebeklerimizi korusun inssalh🙏🤲
Çok geçmiş olsun ablam sağlıkla büyüt insallah çocuklarını ❤

Gözünüz aydın olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin çok geçmiş olsun 💐
Sağol cnm♥️
Oy zor da geçte olsa kavuştun ya çok şükür canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲💞
Allah razı olsun cnm♥️
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sizlere hayırlı evlat olsun sanada çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah 🙏
Sağol cnm🙏🤲
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun inşallah 🤲
Allah razı olsun♥️🙏🤲
Ay canım 🥰 çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 Allah şifa versin umarım en kısa zamanda toparlanır sın
Allah razı olsun cnm amin♥️🙏🤲
Allah analı babbalı büyütsün gözünüz aydın 🤲
Allah razı olsun cnm♥️🙏
Gözün aydın canım beniö rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻
Sağol cnm 🤗🤲
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🥰👼İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın dikişler genelde 2 haftadan sonra sağalıyor
Sağol cnm 🤗🤲
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayirli kul hayirli evlat olsun inşallah 🥰
Allah razı olsun cnm 🙏🤲♥️
Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Allah razı olsun cnm🙏🤲♥️
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün ❣️🙏
Allah razı olsun cnm🙏♥️
Hayırlı evlat olsun inşaAllah gözün aydın 🥰🥰🥰
Sağol cnm🤲🙏♥️
Gözün aydın cnm Nslsnz bebiş nsl
İyiz şükür cnm bebeisde iyi Allah razı olsun 🤲🙏♥️
Aa maşallah ne güzel heber tebrik ediyorum canm gercekden duyqulandim Rabil analı Babalı buyutsun bebeyini 🤲❤️
Sağol cnm Allah razı olsun🙏🤲♥️
Gözün aydın canm Rabbım analı babalı büyütsün inşallah zor geçmiş ama minigi kucağına alınca onun o mis kokusu kucağında oluşu eminim herseyi unutturmustur 🥰🙏❤️
allah razı olsun cnm aynen kokusu yeter bana🤲🙏♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun ablam sağlıkla büyüt insallah çocuklarını ❤
Allah razı olsun cnm🤲🙏♥️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Saat 9 yakın doğum yaptım ama çok dikiş yedim içten ve dışardan 8 cm açıklık vardı bebek tm asaga inmedigi için 3 kişi karnıma bastılar mahfeti beni Allah razı olsun hepinizden dualarınız dan rabbim bebeklerimizi korusun inssalh🙏🤲
Geçmiş olsun gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲❤️

Azranın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum gözün aydın olsun 🫶 geçmiş olsun Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah ❤️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Sağol cnm♥️

Allah razı olsun cnm♥️

Sağol cnm🙏🤲

Allah razı olsun♥️🙏🤲

Allah razı olsun cnm amin♥️🙏🤲

Allah razı olsun cnm♥️🙏

Sağol cnm 🤗🤲

Sağol cnm 🤗🤲

Allah razı olsun cnm 🙏🤲♥️

Allah razı olsun cnm🙏🤲♥️

Allah razı olsun cnm🙏♥️

Sağol cnm🤲🙏♥️

İyiz şükür cnm bebeisde iyi Allah razı olsun 🤲🙏♥️

Sağol cnm Allah razı olsun🙏🤲♥️

allah razı olsun cnm aynen kokusu yeter bana🤲🙏♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun cnm🤲🙏♥️
🤲🥰

Canım gözünüz aydın olsun rabbim vatana millete siz ailesine hayırlı iyi evlat etsin sağlıcakla hayırlısıyla büyüt bebeğini canım🤲❣️

Tüm sayfalar yüklendi.