Doğurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Doğurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,195 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Doğurdum
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar o kadar bitkin düştüm ki anlatamam herkes yazmış doğurdun mu diye tek tek cevap veremiyorum kimseye kendime gelemedim henüz rabbim doğum yapacak anneleri bir avazda kurtarsın artık 🥰🥰🥰🥰
Canımsın seni çok merak ettik inşallah sende bebekte iyisindir çok mutlu oldum ❤️🙏🌼 Allah a şükür

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar o kadar bitkin düştüm ki anlatamam herkes yazmış doğurdun mu diye tek tek cevap veremiyorum kimseye kendime gelemedim henüz rabbim doğum yapacak anneleri bir avazda kurtarsın artık 🥰🥰🥰🥰
Gözun aydın canım Allah analı babalı büyütsün valla kendim dogurmus gibi rahatladım😀 nasıldı dogumun zorlandı mı dogum anında sancı cektin mi epudurali cıkardı mı doktor sorular sorular😄

...

Moderator
Mod
rank
Çok sevindim canım😘.Gözün aydın.Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü etsin.Nasılsın.Bebek nasıl.💐💐💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar