Gözün aydın cnm darısı başimizaa inşallahhÇok sancılı geçti Allah hepinizin yardımcısı olsun sonunda kavuştum oğluşuma![]()

Gözün aydın cnm darısı başimizaa inşallahhÇok sancılı geçti Allah hepinizin yardımcısı olsun sonunda kavuştum oğluşuma![]()
Rabbim anali babali buyutsun darisi bizim basimiza insallahÇok sancılı geçti Allah hepinizin yardımcısı olsun sonunda kavuştum oğluşuma![]()
gozun aydin canimÇok sancılı geçti Allah hepinizin yardımcısı olsun sonunda kavuştum oğluşuma![]()
Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsunÇok sancılı geçti Allah hepinizin yardımcısı olsun sonunda kavuştum oğluşuma![]()
6 cm açıklıkla gittim ama hiç sancım yoktu gece 10 da başladı sancım sabah 5 te doğurdum. Riskli bı doğum yaptım ya iki defa kordon bağlanmıştı boynuna..Oyy canim Allah anali babali buyutsunn
Kac saat sanci cekdin?
Sağol canımgozun aydin canim
Sağol canımgozun aydin canim
39+3Kaç haftalık dogurdun cnm
Ohh hadi gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyümeyi nasil etsinÇok sancılı geçti Allah hepinizin yardımcısı olsun sonunda kavuştum oğluşuma![]()
Bende cok zor dogyrdum canim. Aksam 11de gidib sabah 10 da dogurdum6 cm açıklıkla gittim ama hiç sancım yoktu gece 10 da başladı sancım sabah 5 te doğurdum. Riskli bı doğum yaptım ya iki defa kordon bağlanmıştı boynuna..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım
39+3
Doğum anı hemşireyle kavga ediyorduk resmen çocuğu havada doğurdum bildiğinBende cok zor dogyrdum canim. Aksam 11de gidib sabah 10 da dogurdum![]()
Teşekkür ederim canım Aras Yekta koydukOhh hadi gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyümeyi nasil etsinadını ne koydunuz
Teşekkür ederim canım Aras Yekta koydukOhh hadi gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyümeyi nasil etsinadını ne koydunuz