Doğursak artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Doğursak artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,165 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğursak artık
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Ben ne zaman doğurcam yaa doğurmak istiyorum artık giydiğim hic bişi yakışmıyor zaten göbekten ötürü 🤷‍♀️
Bebeğimi de cok merak ediyorum ilk defa anne olucam biran önce doğsun istiyorum 🙆‍♀️
Ah ahh bende göbeğim çıksın büyüsün istiyorum ama çıkmıyor 😂😂 hamileliğe özel sadece pantolon alabildim bugünlerin tadını çıkar canım ilerde özleniyormus ki bence her hamile çok güzeldir

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben ne zaman doğurcam yaa doğurmak istiyorum artık giydiğim hic bişi yakışmıyor zaten göbekten ötürü 🤷‍♀️
Bebeğimi de cok merak ediyorum ilk defa anne olucam biran önce doğsun istiyorum 🙆‍♀️
Al benden de o kadar özellikle zaman azaldıkça hiç geçmiyor.. inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi ♥️♥️🙏

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadar özellikle zaman azaldıkça hiç geçmiyor.. inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi ♥️♥️🙏
Amin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aaynen ya bugün tam 37 oldum
Aynıyız 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aaynen ya bugün tam 37 oldum
Aynıyız 😁
Çok az kalmis sayılı gün 😊
Sayılı günler hic gecmiyor yaa🙄

Tüm sayfalar yüklendi.