Hosgeldin canım Sağ salım kavuşursun bebeyin inşallahAyy bu cuma 8de sezeryana alınıyorum ilk gebelik çok heyecanlı ve korkuyorum 🥹

Hosgeldin canım Sağ salım kavuşursun bebeyin inşallahAyy bu cuma 8de sezeryana alınıyorum ilk gebelik çok heyecanlı ve korkuyorum 🥹
Bi tanem hoş buldum, dualarınız güzel kalbiniz için Allah razı olsun gönlünüze göre versin rabbim inşallah haber vereceğim![]()
Her zaman dualarimiz seninle asla kimseyi takma canımCanlarım benim hepinize çok teşekkür ederim güzel annişlerimmm dualarınız içinde Allah razı olsun, sizlerle sohbet etmek yorumlarınızı okumak tecrübelerinizi bilmek içimi rahatlatıyor çünkü ben şuan birazcık sinsi bir kaynana ve görümce eline kaldım, eşimde yok ailemde gelemiyor sezeryan için söylenenlerde korkutuyor beni
Gözün aydın canım hiç korkma hayırlısı ile hicbisey olmadan bebeğini kucağına alırsınAyy bu cuma 8de sezeryana alınıyorum ilk gebelik çok heyecanlı ve korkuyorum 🥹
K
Her zaman dualarimiz seninle asla kimseyi takma c
Çok sağol kuzuuumm 🥹K
Her zaman dualarimiz seninle asla kimseyi takma canım
Rica ederim canım benim ilk gebelikmi kaç yaşındasınÇok sağol kuzuuumm 🥹
Rica ederim canım benimSağol Allah razı olsun bi tanem![]()
Bak canım ben şimdi 6 yıl sonra 2. Bebeğime hamileyim.. benimde ilk hamileliğim riskli olduğundan sezeryan uygun gördüler.. bütün çevrem sezeryan konusunda hamile bir kadına teselli vermeleri gerekirken aksine korkutuyorlardı.Ama ben onları dinlemedim ameliyat kapısından içeri girdiğimde sadece yavrumu kucağıma alma heyecanı vardı içimde.. sadece Rabbim yavrumu sağ salim bana nasip etsin diye hep dua ettim.. boşver çevreyi doğacak yavrunun mutluluğu ve duasıyla gir içeri.. şimdiden Hayırlı ameliyatın dileğiyleCanlarım benim hepinize çok teşekkür ederim güzel annişlerimmm dualarınız içinde Allah razı olsun, sizlerle sohbet etmek yorumlarınızı okumak tecrübelerinizi bilmek içimi rahatlatıyor çünkü ben şuan birazcık sinsi bir kaynana ve görümce eline kaldım, eşimde yok ailemde gelemiyor sezeryan için söylenenlerde korkutuyor beni