Doktor kan değerin düşük dedi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianne8 tarafından oluşturulan Doktor kan değerin düşük dedi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,395 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktor kan değerin düşük dedi ?
Konbuyu başlatan Yenianne8
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank
başka birsey demedi bende bebeğe kötü bir etkisi olurmu diye soramadım çünkü bir kaç hasta daha bekliyordu hemen onlarla ilgilenmeye gitti sinir oldum zaten doktora orada

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
başka birsey demedi bende bebeğe kötü bir etkisi olurmu diye soramadım çünkü bir kaç hasta daha bekliyordu hemen onlarla ilgilenmeye gitti sinir oldum zaten doktora orada
Banada degerlerin düşük kan ilaclarini aksatma duzenli kullan dedi kan ilaci verdiyse baska bisey demiyolar canim zaten

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kan ilacı kullan canım bebeğe zararı yok ama sen tedavini yaptır bebek olanı alıyor zaten daha da düşebilir değerlerin. O yüzden kan ilacını aksatmadan kullanmalısın. Bende altı yıldır var dikkat edersem düzelir etmezsem rahatsızlanıyorum hemen

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank
Kan ilacı kullan canım bebeğe zararı yok ama sen tedavini yaptır bebek olanı alıyor zaten daha da düşebilir değerlerin. O yüzden kan ilacını aksatmadan kullanmalısın. Bende altı yıldır var dikkat edersem düzelir etmezsem rahatsızlanıyorum hemen
İyi de doktor bana ilaç vermedi ki siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İyi de doktor bana ilaç vermedi ki siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
Düşükse nasıl ilaç vermemiş. Hem hamileyseniz zaten değeriniz düşük değilse dahi bebek sizden beslendiği için kansızlığa karşı zaten kan ilacı magnezyum ve folik asit veriyor. Siz nasıl bir Dr a gitmişsiniz ki sinir oldum dra😠 Gyno Ferro sanol , decavit ve magnezyum kullanmıştım

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kan ilacı verdi mi verdiyse düzenli olarak kullan eğer yiyebiliyorsan pekmez ye bol bol hem bebeği de büyütür hem sana kan yapar. Gebelikte kansızlık oluyor takma kafana ama ilaç vermediyse tekrar git gerekirse başka doktora

Tüm sayfalar yüklendi.