Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başka birsey demedi bende bebeğe kötü bir etkisi olurmu diye soramadım çünkü bir kaç hasta daha bekliyordu hemen onlarla ilgilenmeye gitti sinir oldum zaten doktora orada
başka birsey demedi bende bebeğe kötü bir etkisi olurmu diye soramadım çünkü bir kaç hasta daha bekliyordu hemen onlarla ilgilenmeye gitti sinir oldum zaten doktora orada
Kan ilacı kullan canım bebeğe zararı yok ama sen tedavini yaptır bebek olanı alıyor zaten daha da düşebilir değerlerin. O yüzden kan ilacını aksatmadan kullanmalısın. Bende altı yıldır var dikkat edersem düzelir etmezsem rahatsızlanıyorum hemen
Kan ilacı kullan canım bebeğe zararı yok ama sen tedavini yaptır bebek olanı alıyor zaten daha da düşebilir değerlerin. O yüzden kan ilacını aksatmadan kullanmalısın. Bende altı yıldır var dikkat edersem düzelir etmezsem rahatsızlanıyorum hemen
Düşükse nasıl ilaç vermemiş. Hem hamileyseniz zaten değeriniz düşük değilse dahi bebek sizden beslendiği için kansızlığa karşı zaten kan ilacı magnezyum ve folik asit veriyor. Siz nasıl bir Dr a gitmişsiniz ki sinir oldum dra Gyno Ferro sanol , decavit ve magnezyum kullanmıştım
Kan ilacı verdi mi verdiyse düzenli olarak kullan eğer yiyebiliyorsan pekmez ye bol bol hem bebeği de büyütür hem sana kan yapar. Gebelikte kansızlık oluyor takma kafana ama ilaç vermediyse tekrar git gerekirse başka doktora