@Rukiye27 sağol kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 27 Şubat 2024 #21 @Rukiye27 sağol kuzum
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 27 Şubat 2024 #22 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Maşallah kuzum ismi ile büyüsün inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm siz düşündünüz mü cnm
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Maşallah kuzum ismi ile büyüsün inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm siz düşündünüz mü cnm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Şubat 2024 #23 Rukiye27' Alıntı: İnşallah cnm siz düşündünüz mü cnm Genişletmek için tıkla ... Ayra Nur koyacağız canım bizim isimler ta 3 yıl önceden belliydi zaten
Rukiye27' Alıntı: İnşallah cnm siz düşündünüz mü cnm Genişletmek için tıkla ... Ayra Nur koyacağız canım bizim isimler ta 3 yıl önceden belliydi zaten
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 27 Şubat 2024 #24 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Ayra Nur koyacağız canım bizim isimler ta 3 yıl önceden belliydi zaten Genişletmek için tıkla ... Hay maşallah cnm niye üç yıl önce kız
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Ayra Nur koyacağız canım bizim isimler ta 3 yıl önceden belliydi zaten Genişletmek için tıkla ... Hay maşallah cnm niye üç yıl önce kız
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Şubat 2024 #25 Rukiye27' Alıntı: Hay maşallah cnm niye üç yıl önce kız Genişletmek için tıkla ... Eşimle evlenmeden önce yani sevgili iken konuşuyorduk ta o zaman karar vermiştik rabbim nasip etti şükür
Rukiye27' Alıntı: Hay maşallah cnm niye üç yıl önce kız Genişletmek için tıkla ... Eşimle evlenmeden önce yani sevgili iken konuşuyorduk ta o zaman karar vermiştik rabbim nasip etti şükür
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 27 Şubat 2024 #26 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Eşimle evlenmeden önce yani sevgili iken konuşuyorduk ta o zaman karar vermiştik rabbim nasip etti şükür Genişletmek için tıkla ... Ay maşallah cnm rabbim nazar degdirmesin sevindim senin adına biz görücü usulü olduk ama bizde çok sevdik birbirimizi sonradqn
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Eşimle evlenmeden önce yani sevgili iken konuşuyorduk ta o zaman karar vermiştik rabbim nasip etti şükür Genişletmek için tıkla ... Ay maşallah cnm rabbim nazar degdirmesin sevindim senin adına biz görücü usulü olduk ama bizde çok sevdik birbirimizi sonradqn
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Şubat 2024 #27 Rukiye27' Alıntı: Ay maşallah cnm rabbim nazar degdirmesin sevindim senin adına biz görücü usulü olduk ama bizde çok sevdik birbirimizi sonradqn Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın gülüm.
Rukiye27' Alıntı: Ay maşallah cnm rabbim nazar degdirmesin sevindim senin adına biz görücü usulü olduk ama bizde çok sevdik birbirimizi sonradqn Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın gülüm.
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,847 27 Şubat 2024 #28 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Eşimle evlenmeden önce yani sevgili iken konuşuyorduk ta o zaman karar vermiştik rabbim nasip etti şükür Genişletmek için tıkla ... Seni gidi seni daha o zamandan koymuşsun he
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Eşimle evlenmeden önce yani sevgili iken konuşuyorduk ta o zaman karar vermiştik rabbim nasip etti şükür Genişletmek için tıkla ... Seni gidi seni daha o zamandan koymuşsun he
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Şubat 2024 #29 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Seni gidi seni daha o zamandan koymuşsun he Genişletmek için tıkla ... Aynen canım Kayra değilde ayra ismini benim ismimin ilk iki harfi ile eşimin isminin ilk iki harfini birleştirmiştik sonra da anlamı var Mı siye baktık baktık anlamı var kız olursa bu olsun dedik erkek olur sa da Kayra olur dedi
Alyaa🌷🌷' Alıntı: Seni gidi seni daha o zamandan koymuşsun he Genişletmek için tıkla ... Aynen canım Kayra değilde ayra ismini benim ismimin ilk iki harfi ile eşimin isminin ilk iki harfini birleştirmiştik sonra da anlamı var Mı siye baktık baktık anlamı var kız olursa bu olsun dedik erkek olur sa da Kayra olur dedi
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 27 Şubat 2024 #30 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Allah bozmasın gülüm. Genişletmek için tıkla ... Cümlemize inşallah cnm benim
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Allah bozmasın gülüm. Genişletmek için tıkla ... Cümlemize inşallah cnm benim