Doktordan muzdarip olan ben

• Konbuyu başlatan ikikizikioglanannesi
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ikikizikioglanannesi tarafından oluşturulan Doktordan muzdarip olan ben başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,045 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktordan muzdarip olan ben
Konbuyu başlatan ikikizikioglanannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan F♾️E♾️A
I

ikikizikioglanannesi

Guest
Selam annisler bugün 38+5deyiz kontrole gittim geldim moralim bozuldu devlet hastanesine gidiyorum özel için durum müsait değil devamlı gittigim bir doktor da yok randevu kime denk gelirse alıyorum neyse gittim doktora bugün ne kilosunu dedi ne gelişimi ile ilgili bişey dedi baktı ultrason ile normal dedi sadece nst cektir gel dedi nst sırasında 4 5 kere bebegin kalp atışları 80 90 lara kadar düştü sonra geri normal e döndü sordum niye böyle oldu varmı bişey diye daha yok bişey normal deyip duruyo sizlerde de böyle sorunlar oldu mu surda 9 gün kaldı doğuma doktorun böyle ilgisizliği beni deli ediyo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Selam annisler bugün 38+5deyiz kontrole gittim geldim moralim bozuldu devlet hastanesine gidiyorum özel için durum müsait değil devamlı gittigim bir doktor da yok randevu kime denk gelirse alıyorum neyse gittim doktora bugün ne kilosunu dedi ne gelişimi ile ilgili bişey dedi baktı ultrason ile normal dedi sadece nst cektir gel dedi nst sırasında 4 5 kere bebegin kalp atışları 80 90 lara kadar düştü sonra geri normal e döndü sordum niye böyle oldu varmı bişey diye daha yok bişey normal deyip duruyo sizlerde de böyle sorunlar oldu mu surda 9 gün kaldı doğuma doktorun böyle ilgisizliği beni deli ediyo
Sonra da diyolarki yok kapitalist sistem yok hekimlik parayla mı olur al işte oluyo başka doktora görün cnm sen

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ya zaten doktorlar bazen o ladar saçmalıyorlar ki evet belki gün içinde gördüğü bilmem kaçıncı hastayız ama bir annenin de sorularına yanıt veremiyorsa yapmasın bu işi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya zaten doktorlar bazen o ladar saçmalıyorlar ki evet belki gün içinde gördüğü bilmem kaçıncı hastayız ama bir annenin de sorularına yanıt veremiyorsa yapmasın bu işi
Sanki zorla tıp okutmuşuz

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Ya bilmiyorumda kesinlikle herkes icin söylemiyorum kimseninde günahını almak istemem ama bazilari herhalde okumus olmak icin doktor oluyo bende ilk basta kahverengi akintim var demistim onuda doktor ben soyledikten sonra icerdede kanama görünüyor filan dedi ilac yazdi 3 hafta sonra tekrar gittim hem lekelenmem kesildi bebegin sagligi yerinde .i diye hemde sonuc göstermeye bana dedigi laf su sen niye bi kadar erken geldin biz bu kadar erken cagirmayiz diyo senin gül yüzüne badem gözüne geldiydim bende zaten. Öyle dengesizler de cikiyi arada

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah kuzum bende kızım da öyleydim kime denk geldi ona gidiyodum hepsi birbirinden gıcık anlayissiz igrençlerdi😤 konya selçuk tipa gidiyordum ozaman birde araştırma hastanesi olunca delik deşik ettiler beni serefsizler ağzım yanınca şimdi akşehirdeyiz özele gidiyoruz şükür rahat doktor da fena değil muayene ücreti 85 tl . Bende doğumda kaç isteyecekler ondan korkuyorum umarim 4 bini gecmez 😣

Gerizekali ya yapistiracaz aslinda orda lafi da biz yapamıyoruz işte 😖
Ya bilmiyorumda kesinlikle herkes icin söylemiyorum kimseninde günahını almak istemem ama bazilari herhalde okumus olmak icin doktor oluyo bende ilk basta kahverengi akintim var demistim onuda doktor ben soyledikten sonra icerdede kanama görünüyor filan dedi ilac yazdi 3 hafta sonra tekrar gittim hem lekelenmem kesildi bebegin sagligi yerinde .i diye hemde sonuc göstermeye bana dedigi laf su sen niye bi kadar erken geldin biz bu kadar erken cagirmayiz diyo senin gül yüzüne badem gözüne geldiydim bende zaten. Öyle dengesizler de cikiyi arada

Gerizekali ya yapistiracaz aslinda orda lafi da biz yapamıyoruz işte 😖

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sonra da diyolarki yok kapitalist sistem yok hekimlik parayla mı olur al işte oluyo başka doktora görün cnm sen
Valla canim devlet hastanesi iste ne bekliyosun ki 4 doktor vardı 3 unu izne ayirmislar bi tek o vardı mecbur kaldım gittim bende öyle yaptı iste

Valla durumun olsa giderim ozel e onlara hiç muhtac olmam da tamam akşama kadar kaç hasta bakiyolar ama böyle yapmaları da beni sinir ediyo valla insan bir gozetime almazmi sonuçta çocuğun kalp atışları düşmüşkaç kere benim tansiyon büyük 8 küçük 4 olmuş

Valla durumun olsa giderim ozel e onlara hiç muhtac olmam da tamam akşama kadar kaç hasta bakiyolar ama böyle yapmaları da beni sinir ediyo valla insan bir gozetime almazmi sonuçta çocuğun kalp atışları düşmüşkaç kere benim tansiyon büyük 8 küçük 4 olmuş insan bir müsade ye alır da takip eder ama yok

F♾️E♾️A

Kayıtlı Üye
rank
Malesef ki bazı doktorlar insanı delirtiyo normalde özel hastaneye gidiyorum detaylı ultrason fiyatı yüksek diye gittim devlet Hastanesi'ne içeriye girdim adama bana ne var niye geldin diyip kızdı şok oldum neye uğradığımi şaşırdım hala uzuluyorum adamın bu tavrından dolayı ve zaten bı bilgi vermedi göstermedi bile iyi dedi bu kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi anne karnındayken her an endişeli telaşlı geciyo nasıl oldu iyi mi diye kendimizi yiyoruz

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Malesef ki bazı doktorlar insanı delirtiyo normalde özel hastaneye gidiyorum detaylı ultrason fiyatı yüksek diye gittim devlet Hastanesi'ne içeriye girdim adama bana ne var niye geldin diyip kızdı şok oldum neye uğradığımi şaşırdım hala uzuluyorum adamın bu tavrından dolayı ve zaten bı bilgi vermedi göstermedi bile iyi dedi bu kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi anne karnındayken her an endişeli telaşlı geciyo nasıl oldu iyi mi diye kendimizi yiyoruz
Benim devlet çocuğuma 3 kere erkek dedi bebeğin kafası aşagıda iken plesanta aşagıda tehlikeli dedi ikili test temiz çıkmasına Rağmen üçlüyü yaptırdı perinatoloji uzmanı bile söylenenlere hayret etti bende bi daha gitmedim o hastaneye Rabbim muhtaç da etmesin

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim devlet çocuğuma 3 kere erkek dedi bebeğin kafası aşagıda iken plesanta aşagıda tehlikeli dedi ikili test temiz çıkmasına Rağmen üçlüyü yaptırdı perinatoloji uzmanı bile söylenenlere hayret etti bende bi daha gitmedim o hastaneye Rabbim muhtaç da etmesin
Amin canim

Aynen valla sırf onların tavırları yüzünden gitmek dahi istemiyorum doktora ama hele geçen gittiğimde gebe izlem odasına aldılar beni kılına fazla dedi hemşire nasıl dogurcan yeme abur cubur falan dedi bende en son cinler geldi tepeme dogurcak olan benim seni ilgilendirmez dedim sustu hamileligim boyunca 10 kilo aldım 80 le hamile kaldım 90 im suan daha önceki 3 çocuğu nasıl dogurduysam normal buda normal olacak insallah o zamanlar da kilolu idim şimdi de kime ne yani sağlıklı olsun bebislerimiz de gerisi boş

Tüm sayfalar yüklendi.