Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 35 haftalık hamileyim yaklaşık 1-2 ay önce doktorum santafer adlı bi ilaç ve magnezyum verdi düzensiz kullanıyorum sizce kullanmalı mıyım ? Kullananlar oldu mu
Kızlar 35 haftalık hamileyim yaklaşık 1-2 ay önce doktorum santafer adlı bi ilaç ve magnezyum verdi düzensiz kullanıyorum sizce kullanmalı mıyım ? Kullananlar oldu mu
Santafer demir ilacı ve düzenli kullanmak gerekiyor bebek anneden bütün vitamin minarelleri çekiyor demirde onlardan biri. Kullanmazsan seni halsiz bırakır. Kan degerlerin düşer takviye almazsan doğumda kanama fazla olduğu için farklı sıkıntılar oluşur Allah korusun. Magnezyum da kasilmaları krampları engellemek için canım düzenli kullanmanı tavsiye ederim