Down olabilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Down olabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,735 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Down olabilir mi
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem003

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ikili teste sonuç kağıdında cutoff değerinin altındadır negatif yazıyo sizce nasıl down olma ihtimali anlayan varmi veya sonucu böyle çıkıp saglikli doğum yapmış olan varmi

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ikili teste sonuç kağıdında cutoff değerinin altındadır negatif yazıyo sizce nasıl down olma ihtimali anlayan varmi veya sonucu böyle çıkıp saglikli doğum yapmış olan varmi
Ablamın 2 li 3 lü testi normal çıkmasına rağmen renkli ultrasonda dr bu çocuk ya cüce yada down sendromlu dedi ablam yıkıldı testi niye yaptırdım onda demediler dedi yeğenim 12 yaşında sağlıklı benim ogluma ayağının biri kısa dediler 9 yaşında rabbime sığındım de biliyorum bir anne olarak çok stres yapacaksın rabbim sağlıkla nasip etsin

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Benim bildiğim olasılığın az olduğu durumlarda öyle yazıyor. Benimkine baktım şimdi. Onda da cut of değerinin altında yazıyor.

Oranlar ne?

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Düşük risk canım bana da doktorum düşük risk dedi bende de aynısı yazıyordu. Ama istersen devletin karşılamadığı bir test var onu yaptır 13 bin kişiden birinde çıkıyor dedi. Bende istemedim. Rabbime sığın. Evlat bizim evladımız canına kıyıcak halimiz yok. Ayrıca bu testler sadece istatistiksel veri içeriyor net değil içini ferah tut.

Tüm sayfalar yüklendi.