Dua edin nolur

• Konbuyu başlatan Bbb
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bbb tarafından oluşturulan Dua edin nolur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 698 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua edin nolur
Konbuyu başlatan Bbb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı
B

Bbb

Guest
Sabah sezeryana alacaklar nolur dua edin çok ama çok korkuyorum. Kesince hissedersem, doğumdan sonra o dikişler vs vs hepsi kafamda yankılanıyor. Nolur dua edin bana bebeğim de sağlıklı olsun.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım aklından sil bunları öyle birşey olmayacak 🤗 her doğumun illa zorluğu olacak ama bebişine kavuşmana az kalmış sen sadece o ana odaklan sağlıkla kavuşun 🤲🤲🤲❣️😇

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canım aklından sil bunları öyle birşey olmayacak 🤗 her doğumun illa zorluğu olacak ama bebişine kavuşmana az kalmış sen sadece o ana odaklan sağlıkla kavuşun 🤲🤲🤲❣️😇
İlk doğumun mu şöyle düşün bebeğin kucağına alana kadar sezeryan olduğu için büyük ihtimal hissetmeyeceksin eee sonrasında bebiş var ya o acılar tatlı gelir sakin ol Sağlıkla kurtulmanizi nasip etsin Alllahim 🙏🙏🥰

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sabah sezeryana alacaklar nolur dua edin çok ama çok korkuyorum. Kesince hissedersem, doğumdan sonra o dikişler vs vs hepsi kafamda yankılanıyor. Nolur dua edin bana bebeğim de sağlıklı olsun.
Korktuğun gibi birşey dwğil canım sezeryan aşlahın izniyle sende bebeğinde sağ sağlim çıkacaksınız. Korkma bak bebişini göreceksin sabah 🥰

Şenay Asel Lina

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim kurtarsın inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu tüm ilgi ve odağını bebeğine ver inşallah hiç bise olmaz ..

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Unut sezeryanı ameliyatı dikişi bebegi düşün yüzünü kokusunu ellerini ilk sesini ilk nefesini hepsini sen göreceksin ya

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
H
İç korkma böyle düşünme sen birtane melek dünyaya getireceksin Allahım analı babalı büyütsün inşallah canm

Tüm sayfalar yüklendi.