Sorum var Dua

• Konbuyu başlatan Mlkdr
  • Toplam 27 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlkdr tarafından oluşturulan Dua başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 870 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua
Konbuyu başlatan Mlkdr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kız olabilir ama benim amcam annem dayım birde kuzenim oldu annem dayım amcam sağda kuzenimin solunda ağrı olmuştu ve apandist neredeyse patlayacak hale gelmiş demişti doktor. Ama yinede dediğin çok doğru genel olarak sağda beliriyor ağrı. Sen yine ucuz kurtulmuşsun doktorlar ne kadar dikkatsiz ya 🤦🏻‍♀️
Oda olabilir canım genel olarak konuştum
Sorma ya valla Allah'tan eşim gelmişti 🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum bende şimdi bebek için bir kaç doktora gitmeyi düşünüyorum şahsen
Git tabi canım bazı doktorlar yanılıyor
Bende şimdi hastenedeyim gözümde katarkt varmış ameliyat dedi direkt ama tekrar başka bir doktora da randevu alıp görüncem oda aynı konuşur ise ameliyat olucam

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Git tabi canım bazı doktorlar yanılıyor
Bende şimdi hastenedeyim gözümde katarkt varmış ameliyat dedi direkt ama tekrar başka bir doktora da randevu alıp görüncem oda aynı konuşur ise ameliyat olucam
Ya çok geçmiş olsun gamzem. Kız bu yıl hastaneden çıkamadınız sanki bir çocuklar bir sen 🥺🥺. Rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻 . Diğer doktora ne zaman gideceksin

Tüm sayfalar yüklendi.