Dualarınızı istiyorum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemrw tarafından oluşturulan Dualarınızı istiyorum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,542 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dualarınızı istiyorum kızlar
Konbuyu başlatan Cemrw
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Cemrw

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü kan tahlili verdim pazartesi ögleden sonra belli olacak dua edin kızlar güzel haberler alayım inşallah bu ara çok fena halde uyku düzenim bozuk gündüzleri sürekli uykum geliyor ve çabuk yoruluyorum ama gece de bi o kadar zor uyuyorum inşallah hayırlı haberdir allahım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin 🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 14. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük limon kadar.
Beyin uyarıları ve yüz kaslarını kullanma başlar. ultrasonda emme hareketi çok rahat görülür. laguna denen tüyler oluşmaya başlar. Bu dönemde karında
büyümeniz olmasa gebe olduğunuzu bile hissetmeyebilirsiniz.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 10 cm ağırlıgı 45 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü kan tahlili verdim pazartesi ögleden sonra belli olacak dua edin kızlar güzel haberler alayım inşallah bu ara çok fena halde uyku düzenim bozuk gündüzleri sürekli uykum geliyor ve çabuk yoruluyorum ama gece de bi o kadar zor uyuyorum inşallah hayırlı haberdir allahım
ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH CANIM

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Allah'ım gönlüne göre versin canım 🤲

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Aynı ben gündüz ara ara uyuyorum gece 4 e kadar uyku yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar