Dualarınızı istiyorum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemrw tarafından oluşturulan Dualarınızı istiyorum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,543 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dualarınızı istiyorum kızlar
Konbuyu başlatan Cemrw
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü kan tahlili verdim pazartesi ögleden sonra belli olacak dua edin kızlar güzel haberler alayım inşallah bu ara çok fena halde uyku düzenim bozuk gündüzleri sürekli uykum geliyor ve çabuk yoruluyorum ama gece de bi o kadar zor uyuyorum inşallah hayırlı haberdir allahım
Hayirli haberini bekliyorz

İlknur işler

Kayıtlı Üye
rank
Cuma günü kan tahlili verdim pazartesi ögleden sonra belli olacak dua edin kızlar güzel haberler alayım inşallah bu ara çok fena halde uyku düzenim bozuk gündüzleri sürekli uykum geliyor ve çabuk yoruluyorum ama gece de bi o kadar zor uyuyorum inşallah hayırlı haberdir allahım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar