Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 197 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Deniycem limon kürünü teşekkür ederim cagnurum
Rica ederim gerçekten işe yariyo abla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah yarar Abla 🫶

Maşallah o yaşta 76 kilo çok ya şuan kaç kilosun pki
Bekarken 70 lerdeydi ablamın düğününe yakın 60 lara düştüm sonra 1 sene sonra kendi nisanıma kadar hep 64 62 ydim kendi düğünümden sonra da hamilelik geçirdiğim için doğum faln derken yine 70i üstünü gördüm doğumdan sonra kızım sütten kendisi kesti bnde kilom var diye limon kürü ne başladım 1 sene boyunca hiç kilo almadım istediğim her şeyi yiyebiliyordum ama her susadığımda limon suyu kürünü içiyordum o kadar işe yarıyordu ki anlatamam ama şu an yine 4 aylık hamileyim ister istemez kilo alabiliyorum şu an 70'lerdeyim yine

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim gerçekten işe yariyo abla

Bekarken 70 lerdeydi ablamın düğününe yakın 60 lara düştüm sonra 1 sene sonra kendi nisanıma kadar hep 64 62 ydim kendi düğünümden sonra da hamilelik geçirdiğim için doğum faln derken yine 70i üstünü gördüm doğumdan sonra kızım sütten kendisi kesti bnde kilom var diye limon kürü ne başladım 1 sene boyunca hiç kilo almadım istediğim her şeyi yiyebiliyordum ama her susadığımda limon suyu kürünü içiyordum o kadar işe yarıyordu ki anlatamam ama şu an yine 4 aylık hamileyim ister istemez kilo alabiliyorum şu an 70'lerdeyim yine
Aslında kilon normal üstelik hamilesin Rabbim sağ salim.kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar